“Намалювали каракулі”: Дмитро Монатік розповів про своє нове захоплення – співак планує стати художником

Дмитро Монатік вже встиг стати відомим артистом, а тепер чоловік планує підкорити собі мистецто. Співак зізнався, що він почав малювати картини.

Відомий український співак Дмитро Монатік з початком повномасштабного вторгнення почав займатися благодійністю. Крім цього, артист переклав декілька своїх найкращих хітів українською мовою, а зараз в нього вже нове захоплення, яке здивувало його прихильників.

Дмитро став гостем на програмі “Тихий вечір” з Оленою Кравець і розповів там, що зараз він потихеньку займається малюванням. За його словами, колись йому подарували дуже великі полотна, які стояли в стороні і він не звертав на них уваги, але потім вирішив спробувати помалювати і йому це сподобалося.

“Мій знайомий подарував великі полотна. Вони стояли, діти малювали на них каракулі, а потім я ходив до квартирі і думав ,чим ще можу зайнятися і побачив ці полотна. Вирішив спробувати і намалював велику гарну картину”, – розповідає Дмитро.

Монатік розповів про своє нове захоплення
Монатік розповів про своє нове захоплення

Артист розповідає, що йому подобається малювати в стилі поп-арт. Йому дуже подобаються яскраві кольори в картинах і саме це він хоче показати у своїй творчості. На одній картині творчість Монатіка не закінчилась. Зараз в артиста вже є чотири готових картини, які були написані в різний для України час.

“Я намалював свою першу картину на п’ятий місяць війни, а другу дороблював тоді, коли звільники Херсон. В той день я домалював туди кавун, як символ Херсону”, – додає співак.

Зараз Монатік не виставляє свої картини на продаж і поки не планує цього робити. Зірка каже, що його дуже надихають картини художниці Марії Приймаченко. В її роботах можна побачити багато кольорів та світла, яке торкає тебе до глибини душі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини