“Такі люди не змінюються”: Melovin розкритикував українських зірок, які “перевзулися” під час війни

Декілька зірок з початком повномасштабного вторгнення усвідомили свої помилки та вирішили повернутися в Україну, але не всі колеги оцінили такий жест доброї волі.

Ні для кого не секрет, що українські зірки любили частенько виступати в росії зі своїми концертами. Хтось навіть перебрався жити туди на постійній основі, а хтось просто був частим гостем. Цих зірок не зупиняло те, що за сході Україні почалася справжня війна проти нашого народу і закривали на все очі.

Не дивлячись на це, початок великого вторгнення розплющив їм очі на реальність. Зірки почали масово відмовлятися від російської мови, від використання її у своїх піснях та іншій творчості, а також перевели всі свої соціальні мережі солов’їною. Є й такі зірки, які повернулися з росії додому. До числа цих зірок входить і Світалана Лобода.

MELOVIN розповів про своє ставлення до зірок, які перевзулися
MELOVIN розповів про своє ставлення до зірок, які перевзулися

Колеги Світлани ставляться до такого вчинку з обережністю. Вони кажуть, що зірки, які повернулися з росії лише через повномасштабне вторгнення “перевзулися у повітрі” і за такими потрібно добре пильнувати. До обговорень доєднався співак Melovin, який засудив дії таких артистів і припускає, що таке обов’язково трапиться ще раз.

“Воно вже померло і перегоріло. Такі люди не змінюються. Це як стосунки. Коли людина зрадила один раз, то вона обов’язково зробить це ще раз. З такими вже нічого не зробиш”, – каже співак.

Також артист окремо висловився про Лободу та Брежнєву, які почали активно допомагати Україні, але тривалий час перебували в росії. На думку хлопця, він би ніколи не зміг вчинити так, як вчинили вони. Крім цього він додав, що в нього є свій власний список артистів, з якими він ніколи не буде виступати.

“Є пара зірок, з якими я принципово не виступатиму. Навіть в одному городі не ср*в би”, – зізнається Melovin.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини