Максим Галкін показав фото з 74-річою Пугачовою: вигляд немолодої Алли Борисівни розбурхав мережу

Максим Галкін знову насолив своїм колишнім прихильникам з рф, довівши однією світлиною, що мрії хейтерів не збулися, і у нього з Аллою Борисівною все добре.

Максим Галкін та Алла Пугачова нині стали своєрідними вигнанцями у своїй країні. Якщо погляди Примадонни просто засуджуються публічно, то її чоловіка лишили і місця на провідному телеканалі, і приписали навіть статус іноагента.

Алла Пугачова зі своїм наймолодшим чоловіком Максимом Галкіним
Алла Пугачова зі своїм наймолодшим чоловіком Максимом Галкіним

Колишні фанати на початку повномасштабного вторгнення вимагали знімати афіші-анонси виступів гумориста та розпочали справжню хвилю хейту, яка досі лавиною несе артиста і співачку. Нещодавнє фото, де усміхнені знаменитості ефектно позують на камеру не стало виключенням. Понад 3 з половиною тисячі коментарів зібрала публікація, де підписники діляться далеко не компліментарними речами.

Зірку намагалися висміяти з точки зору зовнішності, а головне різниці у віці з обраницею:

  • “Залишок фарби для волосся дружини, на себе помазав? Колір один”
  • “Від Алли нічого немає, настав час виставляти себе справжню, а не школярку”
  • “Справжня мумія, навіщо її так близько знімати”
  • “Вся стягнута на себе не схожа”
  • “Дооперувалась, на мумію висохлу схожа. Навіть постаріти красиво не могла”
  • “Скільки не омолоджуйся, жити до 100 років здоров’я за операції не дає”

Втім, Максим хоч і тримає коментарі на своїй сторінці відкритими, але на відвертий негатив не відповідає. Не починає суперечок і дискусій із незадоволеними користувачами мережі. Зірки минулого року вже достатньо публічно сказали і з приводу ставлення колишніх прихильників до себе, і щодо дій їхньої батьківщини.

Нагадаємо, що Максим Галкін відверто заявив про те, що виступає проти агресії росії проти України. У 2022-му році він давав виступи, частину прибутку з яких передавав знедоленим українцям.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини