Олександр Пономарьов вперше за 47 років зізнався, що має єврейське походження: “На 300 грамів я єврей”

Олександр Пономарьов - щирий українець, який завжди буде на боці своєї держави, але чоловік приголомшив зізнанням про те, що він частково єврей.

Олександр Пономарьов – справжня зірка української сцени. Чоловік подарував своїм прихильникам не одну чарівну композицію і продовжує працювати на благо країни. Співак погодився на інтервʼю з Дмитром Гордоном, де він розповів декілька цікавих подробиць зі свого життя: про екс-дружину, ставлення до повномасштабного вторгнення, стосунки з дітьми і багато чого іншого.

Редакція сайту Добрі новини помітила один цікавий момент. Чоловік розповів, що у нього в жилах тече єврейська кров. Про це дізналися випадково. Дмитро Гордон зауважив, що чоловік раніше був хворобливим, на що Пономарьов відповів, що в дитинстві часто хворів.

“Коли народився, не знаю, в мене було якесь малокровʼя, не знаю, як воно називається. Мені не вистачало 300 грамів крові. А у мене четверта група крові, дуже рідка. Мені ніхто не давав її і навіть в садочку ображали, били мене, забирали борщ. Досі це все памʼятаю”, – розповідає чоловік.

Олександр Пономарьов зізнався, що він частково єврей
Олександр Пономарьов зізнався, що він частково єврей

З часом Олександра поклали до лікарні і там була одна жіночка, яка вирішила зробити переливання. Саме вона “позичила” чоловікові 300 грамів необхідного матеріалу. Звати її Рахіль Касилівна. Чоловік дуже вдячний їй за такий вчинок і хотів би з нею познайомитися.

“Якщо вона буде дивитися це інтервʼю, якщо вона жива та здорова, я би хотів з нею познайомитися. Нехай якось звʼяжеться зі мною”, – додає Пономарьов.

Також співак пожартував, що коли йому зробили переливання, то в садочку його більше ніхто не ображав і не забирав борщ, як це було до того, як добра леді допомогла чоловікові.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини