Тоня Матвієнко притулилася до іншого чоловіка поки Мірзоян не бачить: не Роман Скорпіон, але теж красень

Співачка Тоня Матвієнко засвітилася на заході, де під час виступу дозволила собі притулися до невідомого чарівного красеня. Показуємо кадри, якими артистка поділилася у мережі.

Відома виконавиця Тоня Матвієнко показала нові кадри зі свого життя. Вона давала новий виступ і під час виконання композиції мрійливо закружляла у танку з молодими чоловіком, а в кінці навіть послала йому повітряний поцілунок. Співала артистка легендарну пісню “Сіла птаха”, а в кінці зірвала оплески.

“Музична терапія”, — підписала кадри у сторіз в Інстаграмі знаменитість.

Тоня Матвієнко притулилася до іншого чоловіка поки Мірзоян не бачить

Це вже не вперше, коли дружину Арсена Мірзояна можна помітити в обіймах іншого. У 2021-му році у неї зі співаком Романом Скорпіоном вийшов кліпом дуетний трек “Я нікому тебе не віддам”. На кадрах популярний блондин тримав за руку Антоніну, обіймав її. Вже тоді пробігли чутки про те, що артистка може мати романтичні стосунки зі знаменитістю. Втім, схоже, акторська робота обох настільки була бездоганною під час зйомок, що глядачі і дійсно повірили у їхні почуття.

Та насправді, єдиний чоловік, якого покохала дочка Ніни Митрофанівни, був і залишається її законний обранець. Навіть в евакуації Матвієнко намагалася знайти можливість побачитися з милим, приїздили з-за кордону до нього, а як тільки з’явилася можливість перебратися з Англії назад — не забарилася та попрямувала до рідних.

Нагадаємо, що Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян побралися у 2017-му році. У кожного за плечима був перший шлюб, а від колишніх стосунків були і діти. Втім, це не завадило подружній парі привести у світ чудову донечку, яку назвали на честь легендарної бабусі. До речі, маленька вже активно проявляє свої музикальні здібності та пробує співати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини