Алла Пугачова заборонила продавати свій замок у селі Грязь: дружина Максима Галкіна має вагому причину

Алла Пугачова минулого року виїхала з рф, полишивши свій неймовірний замок. Чому Примадонна не хоче продавати свій маєток та чим мотивується дружина Галкіна?

Алла Пугачова і Максим Галкін з початком повномасштабного вторгнення виїхали з росії. Гуморист першим з їхньої родини почав засуджувати уряд рф за наступ на Україну, згодом Примадонна підтримала свого обранця. З огляду на це на артистів їхні співгромадяни, колишні прихильники, колеги по цеху, пропагандисти почали гоніння.

Плакати з коханим співачки зривалися, на телебаченні йому швидко знайшли заміну, а саму Аллу Борисівну почали активно обговорювати у мережі, приписуючи то погане самопочуття, то кепський вигляд — одним словом, намагалися заплямувати, як могли. Знаменитості по-філософськи поставилися до всього цього та продовжили своє тихе безтурботне життя в Ізраїлі.

Галкін показав, як виглядає його дружина Пугачова
Алла Пугачова заборонила продавати свій замок

Та попри переїзд до теплої країни, подружжя, як виявилося, не збирається продавати свій замок у селищі Грязь під москвою. Повідомляють, з посиланням на джерело, яке близьке до родини зірок, що начебто Пугачова взагалі заборонила продавати своє надбання. Причина, на перший погляд, проста: дуже багато душі вкладено у маєток, дуже багато приємних спогадів пов’язано разом з ним.

У мережі повідомили, що Пугачовій та Галкіну вдалось продати маєток у підмосков'ї
Замок Пугачової

Цікаво, що у 2022-му році дружина Галкіна все ж таки їздила до рідного краю. Вона довела всім, що їй немає справи до всіх, хто наважився образити її сім’ю. Також своєю поїздкою виконавиця показала, що не боїться тамтешніх можновладців та буде робити, що хоче.

Нагадаємо, що минулого року Максима Галкіна офіційно нарекли іноагентом. Гуморист навіть нині, в еміграції підписує свої публікації канцелярською фразою про те, ким є повідомлення розповсюдженим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини