Валерій Залужний несподівано “заспівав” разом з Колею Сєргою у його новому кліпі: “Тримайтесь!”

Головнокомандувач Збройних Сил України Валерій Залужний скинув з себе образ суворого дядька і заспівав пісню з українськими зірками "Культурного десанту".

Валерій Залужний – це людина, яка тримає під контролем всю українську армію та під чиїм підпорядкуванням знаходиться не один солдат нашої рідної країни. Чоловік відрізняється своєю мужністю, силою та стриманістю, але цього разу Валерій зʼявився у кліпі “Культурного десанту” співаючи про російське місто Білгород.

“Культурний десант” було створено трьома українськими артистами – Колею Сєргою, Сашею Чемеровим та Мішею Крупіним. Чоловіки ще до повномасштабного вторгнення подарували своїм прихильникам не один відомий хіт, але зараз вони зосередилися на захисті української землі, не забуваючи про культурну складову. Хлопці написали та виконали пісню про Білгород, жартуючи, що він скоро стане українським містом.

У кліпі “Культурного десанту” зʼявився Валерій Залужний на фоні російського міста з українськими прапорами та технікою. За сюжетом чоловік їде на танку по місту і наспівує пісеньку:

“Гоп-стоп поворот їдемо на Білгород, гоп-стоп все з нуля, українськая земля”.

Валерій Залужний почав співати пісні
Валерій Залужний почав співати пісні

Також на фоні Залужного на танку хлопці прикріпили народ з Білгороду, який чемно себе поводить, відомий мем “чмоні” у вигляді російського солдата, а також не забули про українські прапори і надписи “Слава Україні” по анімаційному містечку. Прихильникам у коментарях такий перфоманс дуже сподобався.

Дякуємо за пісню, за чудове відео, за позитивчик у такий важкий час! Ви молодці! Окрема подяка за відео з нашим Гетьманом, з нашим рідненьким Залужним! Слава Україні! Героям Слава! Боже,бережи нашу Україну і наші ЗСУ!“, – пишуть користувачі Мережі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини