Замість Фреймут на саміті перших леді була Даша Квіткова: головна по етикету в країні вчить, як треба лаятися

Нещодавно пройшов саміт Перших леді, де було помічено неочікувану гостю, Дашу Квіткову. Втім, це стало не єдиним сюрпризом на теренах шоу-бізнесу.

Саміт Перших Леді та Джентельменів, який пройшов у Києві отримав несподівану гостю цього року, маму, блогерку та улюбленицю мережі Дашу Квіткову. Цей несподіваний оборот подій став однією з головних тем обговорення на заході серед прихильників популярної білявки.

Зірка, прийняла запрошення на саміт перших леді та здивувала всіх своєю новою роллю і стильністю. Вона вразила всіх своїм елегантним виглядом і класичним вбранням, схоже на те, що
носить Олена Зеленська. Шоколадні костюми та мінімалістичні аксесуари стали невід’ємною частиною образу української обраниці голови держави. Схоже, екс-дружина пана Добриніна почерпнула для себе багато від дружини Президента.

До речі, Даша стала амбасадоркою проєкту “Ти як?”, до якого дотична перша леді України.

Цього тижня не обійшлося без новин і від Олі Фреймут. Екс-ревізорка знову вразила всіх у мережі. Вона повернулася до своєї улюбленої справи, відновивши свій проєкт, який спрямований на вчення людей етикету та культурного спілкування. На цей раз темою, яка породила дискусії серед фанатів популярної білявки стало обговорення доречності вживання лайки.

Ольга Фреймут дала поради по лайці за етикетом

Телеведуча поділилася своїм секретом, розповівши, що вона насправді також інколи звертається до ненормативної лексики, може вжити міцне слівце у критичній ситуації, а ще нещодавно дізналася, що такі слова можуть вгамувати біль. Втім, селебріті зауважує, що чим у людини вища посада, тим обережніше слід підбирати вислови. Крім цього, на думку Ольги, слід батьками ретельно підбирати фрази та слідкувати за мовою своїх дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини