“Трохи новин”: продюсер Полякової Михайло Ясинський розповів, як він схуд на 15 кілограмів за літо

Українські зірки слідкують за своєю фігурою. Навіть чоловіки намагаються тримати себе у тонусі і правильно харчуються. Михайло Ясинський поділився вражаючим результатом свого схуднення.

Українська співачка Оля Полякова зовсім нещодавно показувала в Мережі, як вона активно займається спортом. Від артистки не відстає її зірковий продюсер, який вирішив поділитися зі своїми прихильниками результатом схуднення на цілих 15 кілограмів. Чоловік розповів, як йому вдалося досягти такого результату за 3 місяці літа.

“Скинув 15 кілограмів, відстриг вуса та закрив офіс на Жилянській”, – розповів Ясинський.

Також чоловік каже, що потрібно відмовлятися від всього зайвого та непотрібного і прислухатися до знаків Всесвіту. Михайло планував поділитися лише планами на майбутнє, але вирішив розкрити не лише плани, але й свої відмінні результати схуднення. Прихильники вирішили поцікавитися, як чоловікові за такий короткий період вдалося скинути 15 кілограмів зайвої ваги.

Михайло Ясинський схуд на 15 кілограмів
Михайло Ясинський схуд на 15 кілограмів

Ясинський каже, що зараз він дотримується інтервального харчування, не вживає цукру, виробів з борошна, жирної їжі і спиртних напоїв. Також продюсер налагодив свій сон і намагається лягати спати до 23 години і спати не менше, ніж 8 годин. Михайло ходить до спортзалу 3 рази на тиждень і щодня годину проводить за спортивною ходьбою.

Варто памʼятати про те, що худнути потрібно з розумом і не перебільшувати з очікуваннями. Якщо в когось виходить скинути 15 кілограмів за 3 місяці, то це не означає, що так зможе зробити абсолютно кожна людина. Всі ми різні, тому потрібно підібрати правильний підхід до тренувань, харчування та проведення свого дозвілля, щоб не нашкодити собі, а отримати бажаний від цього результат.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини