“Згоріла повністю”: Іво Бобул розповів, що сталося з його нерухомістю в Ялті, де була вілла і у Софії Ротару

З початком вторгнення в 2014 році Іво Бобул повністю втратив доступ до свого будинку та квартири, які знаходилися в Ялті. Чоловік розповів, що стало з ними зараз.

Відомий народний артист України Іво бобул вперше зʼявився на сцені у складі Чернівецької філармонії в 1980 році. Тривалий час він працював у Тернопільській філармонії, а з 1990 року чоловік отримав всеукраїнську популярність. Як виявилося, артист є володарем будинку та квартири в Ялті, але доступу до цього він вже не має. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, що зараз з його нерухомістю та чи може він повернути її.

З початком повномасштабного вторгнення Іво Бобул повністю втратив можливість приїхати до свого помешкання, а потім він дізнався, що його дім згорів. Артист припускає, що його підпалили, але не знає хто.

“В мене квартира в Ялті – повністю згоріла. Був будинок в Ялті – також згорів повністю. Швидше за все, його підпалили. Потім, коли вже сталася війна, то хлопці мені показали, що там і як”, – розповідає чоловік.

Іво Бобул розповів, що стало з його нерухомістю в Ялті
Іво Бобул розповів, що стало з його нерухомістю в Ялті

Українські артисти чимало часу проводили в Криму до повномасштабного вторгнення і велика частина наших зірок народилися та виросли саме на півострові. Станом на сьогодні жоден з них не може повернутися до себе додому на рідну землю та насолоджуватися краєвидами, як це було раніше. Це і ще багато інших причин змушують наших зірок невпинно працювати, щоб наблизити перемогу нашої країни і повернути те, що було забране чи крадене не в найкращий спосіб.

Іво Бобул та інші зірки переконані, що зовсім скоро Україна зможе повернути собі всі землі і український народ знову стане вільним, незалежним та щасливим. Варто памʼятати, що для цього потрібно надавати розголосу всьому, що відбувається на території України і наші зірки справляються з цим на “відмінно”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини