Ви нізащо не вгадаєте таємне прізвисько Меган Маркл та Гаррі: в Букінгемському палаці насміхаються з парочки

У королівському палаці Меган Маркл та принцу Гаррі вигадали зневажливе прізвисько, про яке герцоги Сассекські навіть не здогадуються – як їх називає рідня?

Усі, хто цікавляться королівським життям, знають, що кожен член британської королевської родини має своє прізвисько. Хтось ходить із більш образливим “клеймом”, а інші можуть навіть пишатись своїм прізвиськом. Як Меган Маркл та принц Гаррі ставляться до свого заочного імені – невідомо, втім воно повністю відповідає реальності, попри те, що деякі використовують його з не зовсім щирими намірами.

Таємне прізвисько Меган Маркл та Гаррі

Автор біографічної книги про померлу Єлизавету ІІ Джайлз Брандрет у своєму творі зізнався, що члени королівської родини зневажливо називають герцогів Сассекських “особами, які живуть за кордоном”. Хоча цей вислів і дійсно відповідає реальності, річ у сенсі, який їхня рідня вкладає у прізвисько.

Меган Маркл і принц Гаррі не користуються славою серед королівської рідні
Меган Маркл і принц Гаррі не користуються славою серед королівської рідні

Крім того, автор книги “Елізабет: інтимний портрет” розповів, що, коли у палаці починають розмовляти про принца Гаррі та його дружину Меган Маркл, то всі просто коротко посміхаються та лаконічно заявляють, що бажають їм усього лише найкращого.

Ставлення Єлизавети ІІ до вибору принца Гаррі

Втім, зневажливо до легендарної пари ставляться не всі. Так, у біографічній книзі згадується, як королева Єлизавета була віддана своєму онукові Гаррі, а тому поблажливо ставилась до вибору дружини. Королева щиро бажало онукові знайти своє щастя – навіть, якщо воно ховається за межами рідної країни. До Меган Маркл Єлизавета ІІ також ставилась добре. Дружину свого коханого онука вона огортала турботою та любов’ю, якого не очікував ніхто з королівського оточення.

Дружина принца Гаррі Меган Маркл і Єлизавета ІІ
Дружина принца Гаррі Меган Маркл і Єлизавета ІІ

Джайлз Брандрет написав у своїй книзі, що королева Єлизавета з захопленням поставилась до новини від свого онука про його одруження з Меган Маркл. Так, автор біографічного твору зазначає, що Королева була у захваті від майбутнього святкування. Єлизаветі дуже подобалась американка Меган, і вона не втомлювалась розповідати про це всім навколо. Крім того, Єлизавета ІІ робила все можливе, аби Меган Маркл почувалась бажаною в королевській родині.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини