Ніно Катамадзе, Вахтанг Кікабідзе та Іраклі Макацарія: грузинські артисти, які стали друзями України

Багато зірок в цілому світі активно підтримують Україну у війні з росією, до списку артистів доєналися й грузинські культурні діячі. Саме ці люди стали справжніми українцями в душі, які готові підтримати дружній народ.

Ніно Катамадзе

Грузинські артисти, які стали друзями України
Грузинські артисти, які стали друзями України

Співачка Ніно Катамадзе почала підтримувати Україну з самого початку вторгнення росії. Зірка повинна була приїхати в травні з концертом, але не могла цього зробити з питань безпеки, тому вона відклала свій візит на місяць. В червні зірка приїхала до столиці України і дала концерт на станції столичного метро.

Ще 26 лютого Ніно вийшла на вулицю в Тбілісі та заспівала на підтримку України. Тисячі прихильників з України щиро дякували співачці за таку нереальну підтримку. Артистка зізнається, що їй дуже болить серце за всіх, хто постраждав від руки окупантів.

“Мені дуже боляче за матерів та дружин, які відправили своїх чоловіків захищати свою країну. За дітей, які більше ніколи не побачать своїх батьків”, – каже співачка.

Іраклі Макацарія

Грузинські артисти, які стали друзями України
Грузинські артисти, які стали друзями України

Іраклі Макацарія, в свою чергу, став справжньою зіркою в Україні. Чоловік був головним героєм проєкту “Холостяк”, став тренером “Зважені та щасливі” та активно підтримує Україну з початку вторгнення. Чоловік постійно акцентує увагу на тому, що Україні потрібна допомога і робить все, що є в його силах для того, аби наблизити нашу перемогу.

“Україна та її народ зараз проходять найскладніший період за останні десять років. Ця країна подарувала мені багато любові та добра і я хочу віддячити тим же. Мені дуже доляче за вас”, – написав чоловік.

Іракці створив валсний благодійний фонд “Врятуємо Україну”, головним партнером якого є будівельна компанія ORBI GROUP.

Вахтанг Кікабідзе

Грузинські артисти, які стали друзями України
Грузинські артисти, які стали друзями України

Вахтанг Кікабідзе пішов з життя 15 січня 2023 року, але чоловік все своє життя підтримував Україну, називаючи кремль головним ворогом. В 2008 році він відмовився від російського ордену дружби у зв’язку з анексію Південної Осетії. З тих пір чоловік не з’являвся на території росії.

В 2014 році Вахтанг зізнався, що якби не його поважний вік, він би вже давно відправився в АТО, щоб захистити Україну, а в 2015 році артист дав концерт в Києві та честь небесної сотні.

“Українці за своєю природою націоналісти. Це в них у крові. Вони не будуть просто так підіймати руки догори і здаватися. З Україною не можна жартувати”, – казав чоловік за житті.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини