Колишня Кличка показала фото на пляжі: у 49 років виглядає не гірше спортивної Насті Каменських (ФОТО)

Віталій Кличко дуже рідко показував свою дружину Наталію, яка після розлучення стала справжньою зіркою мережі. Як виглядає колишня очільника нашої столиці і чому у 49 років вона ще може дати фору молоді?

Вона спортсменка, модель, мама трьох дітей, але всі знають Наталію Єгорову більше, як дружину мера Києва, Віталія Кличка. Ставши політиком, відомий чоловік майже не розповідав про особисте життя, а тим паче про дружину. З якою прожив велику кількість років. Популярність лавиною обрушилася на неї минулого року, коли керманич столиці зізнався, що офіційно розлучився.

Наталія Єгорова з чоловіком

Головною причиною, за словами політика було те, що разом з коханою він давно жив у різних країнах, згодом інтереси розійшлися і майбутнє вже не здавалося спільним.

Зараз Наталія — успішна жінка, яка веде активний спосіб життя, яким ділиться у мережі. Нещодавно її фото на пляжі викликали неабияке захоплення у підписників. Компліменти пані Єгорова отримала не просто за гарний, доглянутий вигляд, а і за свою цитату про світогляд. Екс-дружина Кличка довела, що молодість — це не про підтяжки обличчя, а про стан душі та мислення. Вона написала:

“Я думаю, що закоханість у життя – це ключ до вічної молодості”

У коментарях — аншлаг компліментів та купа “лайків” під фото.

Фото з особистої сторінки Наталії Єгорової Instagram.com/natalia_yegorova

Цікаво, що Наталія зуміла зберегти відмінну форму після трьох пологів та вигодовування малюків. Найстаршу дитину жінка народила у 2000-му році. Ще один непересічний факт про колишню політика: всі її наступники мають подвійні імена. Першого сина звати Єгор-Деніел, середню дочку — Єлизавета-Вікторія, а найменшого — Максим-Олександр. До речі, дівчинку нарекли на честь римської богині перемоги тому, що у її День народження її тато вкотре став переможцем на боксерському ринзі.

Нагадаємо, що брат Віталія Кличка також розлучений. Він взагалі взявся самотужки виховувати дочку від американської акторки.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини