Віталій Кличко святкує День народження: найсмішніші афоризми і таємниці життя незмінного мера Києва

Відомий боксер, а нині очільник столиці України, Віталій Кличко відзначає 52-й День народження. Згадуємо шлях легенди спорту та сучасного політка.

Віталій Кличко — сьогодні іменинник. Найвідомішому меру сучасності сьогодні виповнилося 52 роки. Пройшов популярний чоловік чималий шлях у спортивній кар’єрі, а по її завершенню пішов у політику, де отримав шалену підтримку. Після Євромайдану йому пророкували навіть президенство, проте, боксер обрав порівняно скромну посаду, ставши мером Києва. До речі у кріслі очільника столиці він затримався майже на 10 років. Боровся з МАФами, корупцією, звів пішохідний міст, але у медійному просторі прославився, звісно своїми афоризмами.

“А сьогодні в завтрашній день не всі можуть дивитися…”

В Україні не так багато політиків, які можуть похвалитися такою неймовірною спадщиною цитат та афоризмів, як Віталій Кличко. І, звісно, найпопулярнішим його висловом стала фраза про “завтрашній день”, що пролунала в етері телеканалу “Інтер”.

Не міг зорієнтуватися мер і у питаннях заробітної плати, подарувавши фразу:

“Питання заробітної плати на сьогоднішній день не стоїть. Я навіть не знаю, де її отримують. Щиро можу сказати, я не знаю, яка в мене зарплата”

Підводили політика навіть такі слова, як “після” та “сенсаційні”.

Були у пана Віталія навіть 2 заступники, 4 з яких лежали аж цілий місяць у Кабінеті Міністрів. Повна підбірка фраз у відео:

Цікаво, що Віталій дуже самоіронічно ставиться до своїх “ляпів”. І дійсно, з ким не буває! Проте, не всі наважаться зробити з цього піар-хід та навіть видати власну книгу.

Віталій Кличко видав книгу власних афоризмів

Секрети особистого життя Віталія Кличка

Популярний спортсмен і нинішній мер завжди позиціював себе, як людина сімейна. Має трійко дітей від однієї коханої жінки. Втім, з обраницею Наталією Єгоровою до золотого весілля так і не дожив, адже вирішив розлучитися та продовжити свій життєвий шлях окремо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини