Імідж Олени Зеленської до і після статусу першої леді України: кардинальне перевтілення (ФОТО)

Олена Зеленська стала справжньою законодавицею моди для українських жінок. Проте, знаменитість не раз змінювала свій імідж. Показуємо, як виглядала дружина Президента у молодості.

Олена Зеленська. Героїня цього матеріалу стала не просто першою леді України, а натхненницею для багатьох українок. Її стиль обговорюють мільйони та намагаються наслідувати. Зараз дружина Президента задає тренди на штани-палаццо, мінімалістичний манікюр у стилі “Тиха розкіш” та акуратний боб-каре. Втім, так було не завжди.

Як виглядала Олена Зеленська до слави та популярності?

Коли Володимир Олександрович був актором та зіркою “Вечірнього кварталу”, його обраниця, як казала про неї преса, була у тіні свого знаменитого чоловіка. Її ім’я згадувалося серед сценаристів лише у титрах гумористичної передачі. Зрідка виходила і на світські заходи нинішня кумирка мільйонів.

Імідж Олени Зеленської до і після статусу першої леді України

У молодості, до своєї серйозної посади Олена дозволяла собі носити яскраві речі з принтом чи смужками. Важко нині судити про крій її нарядів, адже тоді у “нульові” вони були як раз таки у тренді, але зараз виглядають старомодними.

Імідж Олени Зеленської до і після статусу першої леді України

Можна помітити, що перша леді не демонструвала раніше якоїсь певної гами у гардеробі. Також домінували у стилі жінки повсякденні речі, а нині вона надає перевагу строгим костюмам та довгим спідницям.

Теперішній стиль пані Зеленської повністю відображає її характер: твердий, напористий і вольовий. Кольори вона собі обирає відповідні, а саме графітовий, сірий. Доповнює образ залізними прикрасами.

Олена Зеленська показала стильний варіант модних босоніжок
Олена Зеленська показала стильний варіант модних босоніжок

Нагадаємо, що Олена Зеленська минулого року стала зіркою обкладинки модного американського глянцю в Україні, Vogue. Там її показали під час роботи, одягнута знаменитість була в наші вітчізняні бренди.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини