Кирило Буданов кардинально змінив імідж та показав результат: тепер як друг Зеленського Євген Кошовий

Головний розвідник країни Кирило Буданов показав свій новий образ, кардинально змінивши зачіску. Як тепер виглядає відомий чоловік і чому його порівнюють з Євгеном Кошовим?

Кирило Буданов попри всю складність та серйозність своєї посади став вельми популярною публічною особистістю. Прихильників — просто море, а фанатів ще більше. Чимало поціновувачів життєвого шляху Головного розвідника України асоціюють його зі стабільністю та впевненістю у завтрашньому дні, а новини про начальника ГУР враз набирають шалених переглядів.

Нещодавно мережу сколихнули зміни в іміджі знаменитості.

Як змінився Кирило Буданов?

20 червня в ефірі національного телемарафону Кирило постав у новому образі, поголивши свою пишну шевелюру та обличчя. Згодом з новим іміджем показався і на публічній зустрічі. У мережі його просто не впізнають та вже порівнюють з Євгеном Кошовим.

Кирило Буданов кардинально змінив імідж

Народна творчість пішла далі і тепер наш розвідник — головний герой “мемів”, у яких він то повернувся незадоволений зачіскою з барбершопу, то не зміг пояснити перукарю, як правильно підрівняти волосся.

Кирило Буданов кардинально змінив імідж

Також у світлі новин від противника про начебто “ліквідованого” Буданова, телеграм-канали розганяють нову “утку”, де представляють двійників начальника ГУР. Там він і кримський солдат, і говорун, і жартун. До речі, останній образ, за версією авторів був придуманий спеціалістами з “Вечірнього кварталу”. Ну, а “оригінал”, звісно, з 2014-го року ніхто вже ніколи не бачив.

Кирило Буданов кардинально змінив імідж

Нагадаємо, що Кирило Буданов ще у листопаді 2021-го року передрік наступ рф на терени України. У 2023-му році противники заочно наклали арешт на українського начальника ГУР та почали розпускати чутки, що його нібито вдалося прибрати.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини