Після мера-боксера буде спортсмен-президент: Олександр Усик переплюнув Віталія Кличка і хоче балотуватися

Боксер Олександр Усик ошелешив новиною, заявивши про те, що не просто хоче, а піде балотуватися у Президенти. Які амбіції має спортсмен і чи зможе він перевершити Віталія Кличка?

Часто публічні люди, які займаються творчістю чи спортом змінюють вектор професії у політичному напрямку. Звісно, для України є найвідомішим кейсом історія гумориста Володимира Зеленського, але й не слід забувати, що задовго до нього традицію перекваліфікування в урядовці запровадив боксер Віталій Кличко, який став очільником Києва. Ну, а найбільш легендарним став випадок американця Рональда Рейгана, який до того, як зайняти пост 40-го президента США працював кіноактором та радіоведучим. Амбіції зайняти місце в уряді були і в шоумена Сергія Притули, а нині про це заговорив боксер Олександр Усик.

Олександр Усик переплюнув Віталія Кличка і хоче балотуватися

Виявляється у нього є мрія реалізуватися не лише на ринзі у своїй звичній стихії. Ось, як розповідає про свої плани знаменитість:

“Піду в крузервейт, ще раз стану абсолютним чемпіоном, а потім завʼяжу і піду балотуватись у президенти. Чи Зеленському слід хвилюватись? Зеленський спокійний, бо в нього є сила”

Олександр Усик переплюнув Віталія Кличка і хоче балотуватися

Проте, у мережі прихильники Усика сприйняли все це не більше, як жарт. Знаючи гумор Олександра, фанати припустили, що він все ж таки буде і далі присвячувати себе боксерській кар’єрі, здобуваючи нові перемоги.

Цікаво, що цитату нашого спортсмена вже підхопили російські видання, зробивши з неї ледь не головну новину дня. ТАСС та РІА “Новости”, видання “Известия” написали про рішення зірки. До речі, минулого року деякі представники цільової аудиторії цих медіа, тобто мешканці рф, понівечили будинок знаменитості на Київщині, влаштувавши там повний гармидер, вирвавши навіть дерева з подвір’я.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини