“Дякую за повітря і серця стук”: Валерій Залужний показав свою красуню-дружину, яка подарувала йому дочку

Головнокомандувач ЗСУ та головний захисник країни Валерій Залужний вперше за довгий час показав свою дружину та висловився їй у почуттях. Як виглядає його обраниця?

Як і належить військовому, Валерій Залужний рідко говорить про свою родину та особисте. Головнокомандувач давно показав, що в першу чергу його задача — думати про державу та її перемоги. Втім, головний захисник країни не приховує, що є у його долі й інша частина життя, де він має родину та близьких, про яких турбується. Нещодавно він привітав свою кохану обраницю, подарувавши їй дуже ніжні слова.

Олена Залужна була іменинницею і їй виповнилося 47-м років. Її чоловік привітав свою милу дуже мило і натхненно, зазначивши, що саме вона вірила у його майбутні успіхи та зажди була поруч. Видно, що для пана Валерія це дуже важливо, адже інколи він і сам зневірювався у собі, але сила його жінки тримала на плаву:

“Дякую тобі за повітря, за серця стук і за мрії, які дійсно збуваються. З днем народження, кохана”, – написав Залужний.

Валерій Залужний публічно привітав свою дружину з Днем народженняНе пошкодували гарних слів дружині головного захисника країни і користувачі у мережі, відзначивши, як гарно виглядає жінка. Зовсім не на свій вік. Також прихильники Валерія долучилися до привітань та присвятили чимало теплих слів.

Що відомо про дружину Валерія Залужного?

Насправді інформацію про пані Олену довелося збирати по крупицях, адже вона не веде блоги, не світиться на карколомних вечірках та не фігурує у світських скандалах.

Валерій Залужний публічно привітав свою дружину з Днем народження

Відомо, що разом з коханим вона вже понад 20 років у шлюбі. Мала роботу фінансиста та навіть спливли дані, що працювала в Укргазбанку. Має дітей, а до повномасштабного вторгнення розділяла з коханим спільне хобі: ходила з ним у походи Україною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини