Наша вітчизняна Примадонна: 75-річна Софія Ротару змінилася до невпізнання та показала, який вигляд має зараз

Відома співачка Софія Ротару протягом свого життя підтримувала свій зовнішній вигляд, навіть вдавалася до пластичних операцій, щоб зберегти свою красу. Проте, зараз співачку майже не впізнати.

Фанати української знаменитості почали серйозно переживати за свого 75-річного кумира. Але все погіршилося після сторіз у соціальних мереж на роковини того моменту, як її чоловік відійшов у вічність.

Софія Ротару відверто ділилася тим, що за все життя любила лише одного чоловіка. Анатолія Євдокименка, з яким вони провели 35 років життя у щасливому шлюбі. Співачка розповідає, що цей період був найкращим у її житті та найблагодатнішим для її кар’єри, адже її коханий був співавтором усіх досягнень виконавиці.

Однак 2002 року Анатолія не стало. Причиною цьому був інсульт. Але, як зізнається Ротару, тоді не стало і частинки її. Смерть коханого стала для неї нищівним ударом.

Софія Ротару зі своїм чоловіком
Софія Ротару зі своїм чоловіком

Світлина виконавиці, що змусила шанувальників хвилюватися

Нещодавно Софія Ротару опублікувала фотографію у своїх соціальних мережах, де вона стоїть біля могили свого чоловіка. Фотографію вона підписала лише так: “20 років”.

Світлина Софії Ротару, яка змусила її шанувальників хвилюватися

Фанати зірки помітили, що вона зовсім не схожа на свій уже всім звичний сценічний образ, а виглядає більш старою та втомленою. Навіть почали ширитися чутки про її тяжкі проблеми зі здоров’ям.

Зазначимо, що після втрати чоловіка Софія Ротару почала дотримуватися закритого способу життя. Єдиними виходами у світ для неї стали концерти та зйомки. Також співачка хотіла декілька разів покинути свою кар’єру, але її усе ж таки відмовляли найрідніші — син та сестра.

Також нагадаємо, що 75-річна Софія Ротару нині перебуває у своєму місці сили — у мальовничому селі Маршинці, що на Чернігівщині, де вона народилася та виросла.

Популярне

Подібні новини