Гороскоп на 24 лютого 2023 року для всіх знаків Зодіаку за картами Таро: що на вас чекає у цей день

Гороскоп на 24 лютого 2023 року: яке прородство посилають зірки для знаків Зодіаку цього дня. Чи варто прислухатись до зірок - вирішувати вам.

Овен

Карта 24 лютого – Шістка жезлів. На вас чекають нові здобутки та перемога. Впевнено продовжуйте йти до своєї мети. На роботі потрібно показати характер.

Телець

Карта 24 лютого – Місяць. Всі ваші таємниці сьогодні розкриються. Краще зробити це самому, ніж потім червоніти за вчинки минулого, які ви не зможете ніяк виправдати.

Близнюки

Туз Жезлів
Туз Жезлів

Карта 24 лютого – Туз жезлів. У стосунках на вас чекатиме приємний сюрприз, який ви будете згадувати ще дуже довго. Сподійтеся на щастя і воно до вас прийде.

Рак

Карта 24 лютого – Двійка жезлів. Сьогодні вам випаде можливість показати себе з іншого боку для вашого парнера. Не бійтеся, що вас не так зрозуміють.

Лев

Карта 24 лютого – П’ятірка пентаклів. Вам пора почати економити, бо гроші не беруться нізвідки, як ми знаємо. Якщо хотече поїхати на відпочинок – потрібно трішки затягнути пояси.

Діва

Карта 24 лютого – Королева кубків. Ваші емоціїї часто беруть гору над розумом. Не потрібно піддватися на провокації власної агресії, ви про це потім пошкодуєте.

Терези

Карта 24 лютого – Сімка кубків. Якщо побіжиш за двома зайцями, то є ризик не спіймати жодного. Так і сьогодні – оберіть щось одне і тримайте фокус на цьому.

Скорпіон

Карта 24 лютого – Маг. Не давайте другій половинці вивести вас із себе. Якщо вам здається, що це буде складно, тоді вам краще відпочити один від одного.

Стрілець

Карта 24 лютого – Лицар кубків. Вам потрібно прикласти зусиль для того, щоб налагодити ваші стосунки. Користуйтеся своєю інтуїцією.

Козеріг

Карта 24 лютого – Четвірка жезлів. Якщо у вас пробеми з довірою – потрібно це виправляти. Зрозумійте, що довіряти можна не всім, але рідним людям все ж деколи потрібно відкриватися.

Водолій

Сімка мечів
Сімка мечів

Карта 24 лютого – Сімка мечів. У стосунках вам можуть зробити боляче. Будьте обережними під час роботи, хтось бажає вам зла.

Риби

Карта 24 лютого – Диявол. У стосунках потрбіно додати більше спокуси. Вас можуть провокувати на агресію на роботі, але тримайте себе в руках.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини