Шикарний і стриманий колір нігтів, який став хітом 2023 року: Катерина Осадча “здорожила” свій образ манікюром

Ведуча Катя Осадча завжди відрізнялася відмінним почуттям стилю. Дізнайтеся, який манікюр зробила зірка, що здорожив її образ щонайменше вдвічі?

Катерина Осадча — неперевершена селебрітіз, яка задає тренди. Її образ завжди викликав захоплення у прихильників: дуже гармонійно та вишукано поєднує відтінки, текстури і форми. Останнім часом фанати звернули увагу на манікюр, який зірка почала показувати зблизька.

Видно, що нині дружина Горбунова обрала для себе стиль “тиха розкіш” або “old money”. Обидва вирізняються скромною вишуканістю, мінімальною довжиною нігтя, відсутністю покриття або нюдовим кольором. Стилісти дуже рекомендують бодай спробувати цей спосіб прикрасити свої руки. Милі неяскраві кольори добре підійдуть під будь-яке вбрання. Недарма їй обирають знаменитості: можна змінювати різні наряди, аксесуари, а манікюр завжди буде доречним.

Катерина Осадча здорожила свій образ манікюром

Тренд робити “голі нігті” пішов із заходу, де його започаткували справжні спадкові мільйонерші. Так вони підкреслювали, що досягли апогею своїх статків і розкіш для них — це норма, умова життя за “замовчуванням”. Їм не потрібні гігантські логотипи брендів, аби показати, що вони — люди не бідні. В Україні також чимало популярних людей прийшли до цього.

Цікаво, що перша леді України, Олена Зеленська, була однією з перших, хто не соромився показувати манікюр без покриття на світських заходах. Це стало її своєрідною фішкою, який підкреслює, що дружина Президента повністю з головою пішла у роботу і їй точно не до того, щоб хизуватися нігтями перед іншими модницями.

Катерина Осадча розповіла про купівлю нерухомості
Катерина Осадча здорожила свій образ манікюром

Нагадаємо, що Катя Осадча також змінила стиль макіяжу: з яскравих відтінків перейшла на натуральну вроду. Укладку робить відповідну.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини