Що носила Олена Зеленська до того, як задала тренд на штани-палаццо: модні провали першої леді України

Олена Зеленська давно зарекомендувала себе, як найстильніша жінка України, проте навіть у неї були не ідеальні образи, про які ми розповідаємо у даному матеріалі. Дізнайтеся, чим "здивувала" перша леді України.

Олена Зеленська стала справжньою трендсеттеркою в Україні, людиною, яка задає модні напрями у суспільстві. Її штани-палаццо вже давно оцінили прихильники, а графітовий жакет, який став візитівкою, увійшов фактично в історію.

Проте, було у неї кілька образів, які обговорювалися у мережі у негативному тоні. Перший невдалий стиль, на думку користувачів мережі, стосувався нашого народного строю. У 2021-му році на День вишиванки перша леді показалася у вишиванці, яку всі нарекли “російською”. І хоча більше претензій було саме до пана Президента, його дружині також дісталося на горіхи.

Модні провали першої леді України

Жовта сукня, яку одягла Олена на прийом в Японії також викликала обурення. Головна причина полягала в тому, що відтінок, який обрала для себе головна жінка України, був начебто імператорським і дозволено його було використовувати у своєму вбранні тільки правителю. Втім, це виявилося міфом, а Зеленська потім показала, чому обрала саме лимонний тон плаття. Задум полягав в тому, щоб на зустрічі, яка тривала два дні, в один з’явитися у блакитному наряді, а в інший — сонячному. Нагадувати її виходи у світ мали прапор нашої держави.

Модні провали першої леді України

Обсудили і чорний аутфіт першої леді під час її зустрічі з Папою Римським. Мовляв, дуже траурно, строго. Проте, помилки стилістів дружини Президента тут немає. Справа в тому, що такий звичай — на зустріч до Понтифіка потрібно приходити саме в такому образі. Жінки повинні так вбиратися, адже за католицькою традицією мусять бути у скорботі від того, що церква втратила світську владу.

Модні провали першої леді України

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини