Олена Зеленська вигуляла монохромний лук: перша леді показала найстильніші окуляри літа 2023

Перша леді України, Олена Зеленська вже не вперше задає тренди. Дізнайтеся, якими окулярами найголовніша жінка країни і чому їх так вподобали її прихильники.

Олена Зеленська стала справжньою іконою стилю в Україні. Графітовий жакет першої леді став її візитівкою, принісши визнання їй. Цікаво, що саме перша леді почала активно показувати образ у стилі “тиха розкіш”, міксуючи свої неповторні образи.

Олена Зеленська показала новий образ з молочним жакетом
Олена Зеленська вигуляла монохромний лук

Судячи з того, що знаменитість часто з’являється на офіційних зустрічах у майже схожих речах, гардероб зірки — діловий та вельми мінімалістичний. Змінює візуально наряди і привносить у них новинку дружина Президента за допомогою аксесуарів.

Так нещодавно вона показалася у своєму улюбленому чорному костюмі, який доповнила темними окулярами, у які вбрала тому, що захід проходив саме на відкритому просторі удень. Обрала форму, схожу на авіатори, які відмінно пасують Олені.

Проте, не лише одними окулярами показала свій характер пані Зеленська. Вона поділилася враженням від урочистого відкриття алеї, яку назвали на честь українців, родини Щепанюк. Це подружжя, яке мешкало на Галичині, ризикуючи власним життям під час Другої світової переховувало у себе родину євреїв, за прізвищем Вайс, яких чекала сумнозвісна доля. Відомо всім, що творили нацисти з цією нацією.

Олена Зеленська вигуляла монохромний лук

На щастя, їм трапилися небайдужі люди, які прихистили у чорну годину. Перша леді України розповіла також, чому тепер є місце, названо на честь представників нашої країни:

“Своїх рятівників Вайси не забули: за рішенням “Яд Вашем” Щепанюків визнали Праведниками народів світу. Це почесне звання надається людям, які, ризикуючи собою, рятували євреїв від нацистського знищення. А тепер за рішенням муніципалітету Єрусалима в місті буде ще й алея імені подружжя Щепанюк”, — написала Олена в Інстаграмі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини