Олена Зеленська різко схудла: новий вихід першої леді у Вінниці здивував всіх — справжня тростиночка (ФОТО)

Неймовірна Олена Зеленська здивувала всіх новим виходом. Дружина Президента показала новий образ і вразила схудлим виглядом. Дізнайтеся всі подробиці у матеріалі.

Перша леді України стала справжньою іконою стиля для багатьох наших громадянок. Олена, яка раніше багато років була у тіні свого знаменитого чоловіка Володимира, показала, який діамант приховував від прихильників гуморист, а нині головний політик країни. Прихильникам цієї знаменитої пари дуже подобаються образи пані Зеленської та її підхід до власного стилю: попри всі свої статки, Олена надає перевагу мінімалізму в одязі, вбирається саме в українські бренди та не носить речей за шалені кошти від кутюр’є. До речі, чимало нарядів селебріті кожен може замовити за вельми доступні кошти.

Олена Зеленська у графітовому костюмі вшанувала пам’ять вінничан

Нещодавно фанати звернули увагу на ще одну деталь: перша леді сильно збавила у вазі, показавшись на офіційній події у Вінниці. Туди обраниця Голови держави приїхала вшанувати пам’ять загиблих українців внаслідок обстрілу у липнц 2022-го року. Дружина Президента відзначила, що кожен і кожна, кого забрала ця війна — назавжди у наших серцях.

Олена Зеленська у графітовому костюмі вшанувала пам’ять вінничан

На події Олена була у своєму улюбленому трендовому графітому костюмі, який часто обирає для серйозних подій. Ймовірно секрет такої раптової стрункості знаменитості саме у її наряді. Відомо, що темні кольорі завжди роблять візуально стрункішою, а прямі лінії визловжують силует. Хоча й пані Зеленська завжди демонструвала підтягнутий спортивний вигляд, нині вона на піку мінімуму своєї ваги.

Цікавою є ще одна деталь образу селебріті: вона часто демонструє, що її гардероб не ломиться від нарядів, але їх вона вміє “змінювати” за допомогою аксесуарів, а один і той самий костюм буде виглядати по-різному з брошками, сумками чи перлами. Можемо припустити, що пані Зеленська зібрала просто вдалий капсульний гардероб та вміло міксує елементи одягу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини