Надя Дорофєєва вигуляла вкорочений трендовий жакет у білу смужку: цей наряд не має ще навіть Зеленська

Співачка Надя Дорофєєва вкотре підкорює своїм стилем. Екс-дружина Володимира Дантеса показала трендовий жакет, який став хітом 2023-го року.

Артистка Надя Дорофєєва завжди вміла ефектно вбратися та підкреслити нарядами не лише свою фігуру, а й індивідуальність. Вбрання співачка підбирає ретельно і завжди виглядає на всі 100.

Зараз знаменитість на зйомках нового сезону проєкту “Голос країни”, який нині фільмують у Польщі. Там у тренерському червоному кріслі селебріті вигуляла новий жакет, який безсумнівно став хітом цього сезону. Доповнила свій стиль спідницею, яку неначе відрізали від того самого піджаку. Вбралася також у білу сорочку з високим стоячим комірцем.

Надя Дорофєєва показала новий образ у вкороченому жакеті

Аби не виглядати ну дуже серйозно, Надя розбавила свій аутфіт грайливою укладкою у вигляді двох тугих довгих косичок. Також додала сірі гетри у тон до костюма. Цікавою є ще одна деталь: рукави сорочки визирають з-під жакета, прикриваючи долоні.

Дорофєєва у захваті від нового сезону та з нетерпінням чекала початку зйомок. Попри те, що вона вже була у ролі тренерки, нині береться за цю справу заново і з превеликим задоволенням.

“Чекаю та хвилююся, як вперше. Але цього разу точно знаю, що він буде найемоційнішим за всю свою історію. Я дуже чекаю талановитих і щирих людей у свою команду”, — пише співачка.

До речі, цей проєкт для Наді Дорофєєвої зовсім не новий. Ба більше, увірвавшись до 11-го сезону вона тріумфувала там, адже саме її підопічний отримав гран-прі та загальне визнання публіки.

Нагадаємо, що окрім Наді Дорофєєвої тренерами будуть Артем Півоваром та Юлія Саніна. Крім артистів буде також набирати таланти і музичний продюсер Іван Клименко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини