Касторова олія для волосся: як дешеве масло допоможе відростити розкішну шевелюру за короткий термін

Якщо у вас пошкоджене, ламке та сухе волосся, або ви хочете відростити велику довжину, вам допоможе саме касторова олія, відома також як рицинова.

В народі олію називають касторовою, але окрім цієї назви є й інша – рицинова олія. Вона зроблена з касторових бобів. Ця олія має дуже добрий вприв на ваше волосся. Придбати цей чудо-засіб можна в будь-якій аптеці за доступною ціною.

Аптечна олія натуральна і не містить інших добавок
Аптечна олія натуральна і не містить інших добавок

Цей засіб підходить всім типам волосся. Якщо у вас тонке волосся – наносьте на кінчики, а якщо густе або хвилясте – на всю довжину. Варто пам’ятати, що олію слід тримати на волоссі не менше двох годин і завжди добре вимивати шампунем, тому на швидку руку вам відновити волосся ніяк не вдасться.

Які переваги використання рицинової олії

  • Ця олія допоможе вам відновити ріст вашого волосся та запобігти випадінню.
    Склад олії багатий на різні поживні речовини, що необхідні для зміцнення волосся, надання блиску та додаткового зволоження у будь-яку пору року.
  • Містить антимікробну дію. Відомо, що властивості олії сприяють зменшенню шкірних захворювань. Різні грибкові інфекції, подразення та багато іншого не будуть вас турбувати, якщо ви регулярно будете використовувати рицинову олію для шкіри голови.
  • Запобігає ламкості волосся. Як вже було написано раніше, касторова олія дає додаткове зволоження, яке також сприяє тому, що волосся перестає бути посіченим та не ламається. Зазначимо, що вже посічені кінці це масло не врятує, але запобігти появі нових – може запросто!
Регулярне використання рицинової олії допоможе відновити волосся
Регулярне використання рицинової олії допоможе відновити волосся

Варто пам’ятати, що використовувати її потрібно не більше одного разу на тиждень. Це дуже жирна олія і потрібно вміти правильно вимивати її з волосся, щоб вона не залишала жирний блиск та відчуття бруду на самій шкірі голови.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини