Вівсянка з консервованою рибою, яйцем та авокадо: простий рецепт сніданку від Аніти Луценко за 10 хвилин

Одна з найвідоміших українських фітнес-тренерок і дієтологів Аніта Луценко поділилась простим, низькокалорійним, а головне – здоровим сніданком, який можна приготувати всього за 10 хвилин

Згідно з відомим прислів’ям, сніданок потрібно з’їсти самому, обід розділити з другом, а вечерю – віддати ворогу. Звідси можна легко зробити висновок, що найголовнішим є саме перша за день трапеза. Вчені впевнені, що саме сніданок заряджає силами та задає настрій. Втім, не у всіх є достатньо часу, аби приготувати собі попоїсти. Саме тому фахівці часто діляться вдалими рецептами.

Відома українська фітнес-тренерка й дієтолог Аніта Луценко активно веде особистий блог і YouTube-канал про здорове харчування. Там зірка часто ділиться лайфхаками, секретами та смачними рецептами. Цього разу зірка розповіла, як за мінімальну кількість часу приготувати собі сніданок, який виграє по всіх параметрах – низькокалорійний, здоровий, поживний і смачний.

Аніта Луценко поділилась простим рецептом смачного сніданку
Аніта Луценко поділилась простим рецептом смачного сніданку

Інгредієнти:

  • Вівсянка цільнозернова (можна замінити пластівцями);
  • Половина стиглого авокадо;
  • Помідори чері;
  • Варене яйце;
  • Тунець у власному соку (ні в якому разі не беріть в олії);
  • Столова ложка сиру та рослинної олії.

Спосіб приготування та поради від Луценко

На приготування такого надзвичайно простого сніданку неможливо витратити понад 10 хвилин. Приготуйте вівсянку (якщо зовсім мало часу, візьміть кашу швидкого приготування). Якщо яйця ви зберігаєте сирими, то варто їх відварити, остудити під холодною водою та нарізати. Викладіть вівсянку на тарілку, туди додайте всі інші нарізані інгредієнти та насолоджуйтесь!

Готовий сніданок від Аніти Луценко
Готовий сніданок від Аніти Луценко

Зверніть увагу, що відома українська тренерка та дієтолог радить харчуватись таким сніданком не частіше, ніж двічі на тиждень. Ба більш, Аніта Луценко сама дотримується цього правила й радить іншим: будь-який конкретний продукт не варто їсти понад двох разів на тиждень. Таким чином ви зможете урізноманітнити свій раціон, а організму це дуже сподобається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини