Поклала вершкове масло на філе, розкачала, закрутила – і в духовку: найпростіший рецепт домашніх рулетиків

Приготувати апетитну вечерю можна буквально за лічені хвилини. Ділимось прекрасним рецептом соковитих рулетиків зі свинячого м'яса з вершковим маслом.

Свиняче м’ясо за умови правильного приготування набуває особливо ніжного смаку. Для того, аби здивувати гостей чи рідних соковитими рулетиками, ви можете використовувати у процесі приготування вершкове масло. Воно ідеально доповнить філе та допоможе зробити його смак насиченішим. Якщо вже хочеться скуштувати цю смакоту, хутчіше беріться до справи!

Кулінари розповіли, як приготувати смачні рулетики зі свинячого м'яса з вершковим маслом
Кулінари розповіли, як приготувати смачні рулетики зі свинячого м’яса з вершковим маслом

Інгредієнти:

  • 500 грамів свинячого філе;
  • 100 грамів вершкового масла;
  • 2 зубчики часнику;
  • Сіль і чорний перець;
  • Свіжа зелень;
  • Олія для смаження.

Спосіб приготування:

Для початку відбийте свиняче м’ясо, аби його було зручно закручувати у рулет. Далі на кожен шматочок м’яса викладіть трішки вершкового масла. Додайте сіль і перець, улюблені спеції на кожен шматок свинини.

Посипте м’ясо свіжою зеленню, використовуйте петрушку або кріп. Загорніть кожен шматочок філе в тісний рулет і зафіксуйте його зубочисткою або ниткою так, щоб рулетики не розпадались під час смаження.

Розігрійте рослинну олію на сковороді на середньому вогні. Покладіть рулетики на сковороду і смажте їх з усіх сторін до золотистого кольору та готовності, приблизно по 5-7 хвилин з кожного боку. Після приготування рулетиків дістаньте з них зубочистки або розв’яжіть нитку. Подавайте закуску гарячою, можна прикрасити зверху за бажання вершковим маслом або свіжою зеленню.

Кулінари розповіли, як приготувати смачні рулетики зі свинячого м'яса з вершковим маслом
Кулінари розповіли, як приготувати смачні рулетики зі свинячого м’яса з вершковим маслом

Готова закуска ідеально доповнить будь-яку страву. Втім, необов’язково куштувати рулетики з чимось – самостійно вони також дуже апетитні. Смачного!

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини