Дві різних людини: як Олена Зеленська виглядала до кар’єри першої леді і чому змінилася після

Олена Зеленська стала справжнім прикладом для наслідування та леді, яка захоплює з першого погляду. Та якою зірка була у молодості і чому вела непублічний спосіб життя? Дізнайтеся про все у матеріалі.

Яскрава і популярна Олена Зеленська захоплює нині весь світ. Перша леді України проявила себе як справжня господиня своєї країни, почавши активно піклуватися про харчування школярів, нашу культуру та безпеку малюків.

Втім, у своїй молодості вона вела вельми непублічний спосіб життя. Нинішня натхненниця мільйонів певний час була у тіні свого обранця. Поки Володимир сяяв на сцені “Вечірнього кварталу”, його мила писала сценарії до виступів, і ніхто навіть не здогадувався, що колись ця дама стане головною жінкою України.

Як Олена Зеленська виглядала до кар’єри першої леді

У ранніх 2000-х доля подарувала цій популярній білявці дар материнства. Небеса благословили родину Зеленських донечкою. Проте, догляд за дитиною ніяк не завадив жінці і далі піклуватися про свою вроду. Олена завжди вбиралася за останньою модою, носила свого часу пишні кучері. Редакції сайту “Добрі новини” вдалося знайти рідкісні архівні знімки дружини Президента.

Як Олена Зеленська виглядала до кар’єри першої леді

До речі, так, як у цього зіркового подружжя дуже швидко після весілля народився первісток, були чутки про те, що начебто шлюб був через вагітність Олени. Цікаво, що навіть після народження другої дитини, пані Зеленську продовжували підозрювати у цікавому стані. Так, вже першій леді, це приписували у 2020-му році. А їй лише варто було з’явитися у синій сукні в обліпку. Плітки не підтвердилися.

Нагадаємо, що минулого року Олена Зеленська потрапила на фотосесію до популярного американського глянцю Vogue. Знаменитість позувала у простій строгій сорочці та штанях. Також на розвороти потрапили її світлини з чоловіком.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини