Байден приїхав у Київ: Тіна Кароль показала спільне фото з американським президентом у дорогих прикрасах

Сьогодні вся Україна говорить про приїзд американського президента до Києва, а у Тіни Кароль вже з'явилася світлина з високопосадовцем зі Штатів.

Президент Сполучених Штатів Америки, Джосеф Байден, сьогодні відвідав Київ з робочою поїздкою. Високопосадовця помітили біля Михайлівського собору, де він вшанував пам’ять полеглих.

Візит був неоголошеним заздалегідь, а, як відзначили західні ЗМІ, цей приїзд демонструє велику підтримку Україні. Редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, як прокоментував результати зустрічі Володимир Зеленський: за його словами, сьогоднішні переговори були плідними, а результати всі побачать на полі бою.

Байден приїхав у Київ

На фоні сьогоднішнього приїзду Байдена, мережею стала ширитися інформація про надання нашій армії танків. Та не лише цим живе сьогодні інтернет. Користувачів настільки вразив приїзд Байдена, що народною творчістю з політиком “забиті” всі новинні стрічки Інстаграмі, Фейсбуку, Телеграму та ТікТоку. Що тільки не робив Джозеф у нашій столиці: і “пригостився” перепічкою, і “пограв” з дідами у шахи, і навіть “подивився”, які гриби назбирав Петро Порошенко з дружиною.

Не оминули фотожаби і Тіну Кароль. Поп-діва показала у сторіз “спільне” фото з президентом, де він начебто купляє на фоні співачки брендові прикраси.

“Коли завітав у Київ”, — говорить напис на світлині.

Байден приїхав у Київ

Та чи знайома артистка у реальному житті з політиком — не відомо.

Нагадаємо, що сам президент США висловився про свій візит, як про подію, яка підтверджує непохитну відданість демократії та підтвердження суверенітету України. Також Байден висловився, що путін допустився помилки, напавши на нашу державу, вважаючи її слабкою.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини