Що відомо про шлюби зірки “Квартал 95” Олени Кравець: на всіх її весіллях гуляв Володимир Зеленський

Всі, хто дивився ранні випуски "Вечірнього кварталу", пам'ятають, якою яскравою парою на сцену були Вова і Лєна. Чи дійсно у зірок були стосунки та як склалося так, що весілля вони гуляли разом?

Володимир Зеленський та Олена Кравець. Ці яскраві зірки швидко набрали популярність і стали кумирами мільйонів. На сцені вони так вправно грали молодят і давно одружені пари, що згодом глядачі повірили, що дійсно між цими знаменитостями можуть бути почуття.

Що відомо про шлюби зірки Квартал 95 Олени Кравець

Весілля зіграли й персонажі артистів у серіалі “Слуга народу”.

Та якщо на сцені, у гумористів “шлюбів” було сотні, то у реальному житті вони знайшли свої половинки раз і назавжди. Звісно, так, як Володимир і Олена багато років дружать між собою, то і проводжали один одного у бурхливу ріку подружньої долі.

Так, редакції сайту “Добрі новини” вдалося дізнатися, що, відправляючи свою подругу у заміжжя, Зеленський танцював єврейський танець “7-40”.

Що відомо про шлюби зірки Квартал 95 Олени Кравець

А про роман між Кравець та її сценічним чоловіком і мови йти не може, адже обидва рано пішли під вінець й досі живуть у любові та гармонії за своїми половинками. Ба більше: Олена стала хрещеною для нашої першої леді.

Обставини були дуже серйозними, адже на хрестинах дочки майбутнього Президента України стало відомо, що її мама не проходила цей обряд. Священник запропонував, аби церемонія пройшла гармонійно також пройти церемонію і пані Зеленській. Так вона і стала похресницею у дорослому віці подруги своєї ж родини.

Нагадаємо, що Олена Кравець у шлюбі з Сергієм Кравцем з 2002-го року. Пара привела у світ трійко діток. Остання вагітність для гумористки була пізньою, і аби народилися малята, їй довелося навіть попрощатися на певний час зі сценою. Втім, згодом зірка тріумфально повернулася.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини