Хто такий Юрій Великий? Біографія актора “Квартал 95”, який пародіює Володимира Зеленського

Актор та зірка "Кварталу-95" Юрій Великий полюбився українцям ще більше через його пародії на Володимира Зеленського. Чим займався чоловік до створення пародій?

Юрій Великий народився влітку 1980 року в Одеській області. Чоловік славиться своїми пародіями на президента України Володимира Зеленського, участю в дуеті “Брати Шумахери” і акторством в студії “Квартал-95”.

Чоловік закінчив школу в своєму рідному містечку та вступив до вищого навчального закладу в Одесі, закінчивши факультети морського права та управління морським транспортом. Гумором почав займатися ще під час навчання. Виступав в КВН у команді “Флібуст’єри”, яка представляла його рідний університет.

Творча біографія Юрія Великого
Творча біографія Юрія Великого

Після цього вони разом з Сергієм Цвівовським створили дует “Брати Шумахери”. Цей дует існував аж 14 років, а чоловіки створили не один успішний проєкт. Гумористи організували телешоу Камеді Морган, яке виходило в ефірі на телеканалі “Глас” з 2005 по 2008 роки. В той самий час Юрій був ведучим програми “Вісті Одеса спорт” на одному з регіональних каналів. На той час він вже був доволі знаменитим артистом.

В 2009 році Юрій переїхав до Києва і йому та його колезі по дуету запропонували роботу в “Кварталі”. Чоловіки погодились та стали виступати в окремій рубриці в складі свого відомого дуету. В 2019 році дует розпався, а Юрій продовжив вести свою комедійну діяльність самостійно.

Біографія пародиста Юрія Великого
Біографія пародиста Юрія Великого

Сьогодні артист продовжує виступати в телешоу роблячи пародії не лише на Володимира Зеленського, але й на багато українських та російських зірок, щоб над ним пожартувати. Він ативно веде свої соціальні мережі і на одному з його каналів вже близько 130 тисяч підписників. В інстаграмі чоловік публікує власні невеличкі пародії в якості розважального контенту.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини