Ніби на неї пошито: три витончені образи принцеси Уельської Кейт Міддлтон, на які її надихнула королева

Багато очевидців стверджують, що покійна королева Єлизавета ІІ взяла Кейт Міддлтон під своє крило. Це щонайменше доводять образи, у яких принцеса Уельська виходить в народ.

Кейт Міддлтон мала гарні стосунки з покійною королевою Великої Британії Єлизаветою ІІ: вони постійно збиралися на післяобідній чай, часто разом відвідували різноманітні заходи. Про таку прихильність Єлизавети ІІ деякі члени родини та наближені до неї особи могли лише мріяти.

Також, аби відповідати статусу своєму чоловікові принцу Вільяму, який наступним посяде трон, та завоювати любов бабусі свого коханого, Кейт Міддлтон доволі добре змінила свій гардероб та стиль одягу. Ба більше — деякі експерти зазначають, що вона запозичила в колишньої королеви Великобританії один лайфхак для підбору образів, у яких можна з’являтися на публічних виходах.

Ті самі три образи Кейт Міддлтон

Міранда Голдер, знавець зі стилю, зазначає, що принцеса Уельська користується однією вишуканою хитрістю, яку у свій час застосовувала покійна королева багато років поспіль, аби виглядати стильно та дорого, не докладаючи для цього багато зусиль.

Недавно Кейт Міддлтон відвідала Дитячий центр Colham Manor. Її образ складався з довгої оливково-зеленої сукні та пальта такого ж кольору від бренду Hobbs. Відповідно до цієї кольорової гамми були підібрані туфлі на підборах та клатч, який належить марці Jimmy Choo. Такий монохромний образ створював дуже стильний та елегантний вигляд.

Образ Кейт Міддлтон для відвідин Дитячого центру Colham Manor
Образ Кейт Міддлтон для відвідин Дитячого центру Colham Manor

Коли Кейт Міддлтон відвідала Скарборо, то для свого зовнішнього вигляду вона підібрала в’язану сукню, що обтискає, та пальто верблюжого кольору. Чудовим доповненням до них стали коричневі туфлі бренду Ralph Lauren, сумка Demelier та коричневий пояс у плетеному стилі від Bowden.

Кейт Міддлтон відвідала Скарборо
Кейт Міддлтон відвідала Скарборо

Та третім образом, на який не можна не звернути увагу, став повністю червоний аутфіт, який обрала принцеса Уельська для відвідин стадіону DW у Вігані. Тоді на бордову водолазку та відповідного кольору спідницю вона надягла червоне пальто Alexander McQueen.

Кейт Міддлтон відвідала стадіон DW у Вігані
Кейт Міддлтон відвідала стадіон DW у Вігані

У чому полягає хитрість королеви та принцеси?

Міранда Голдер відзначає, що такі монохромні образи, якщо їх вдало підібрати, створюють вишуканий, немов королівський, аутфіт. Тому колишня правителька країни часто вдягалася однотонно та яскраво, аби її легко можна було побачити ще здалеку. Кейт наслідує її приклад, при цьому підбираючи не таку кольорову гамму.

Як одягалася королева Єлизавета ІІ
Як одягалася королева Єлизавета ІІ

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини