Як Ані Лорак виходила заміж за Мурата: впадете, коли побачите вбрання нареченої

Їхній шлюб усе ж таки розпався, хоч співачка й намагалася його втримати до кінця. Проте, їхня церемонія одруження була дуже красивою, а всі шанувальники спостерігали за весіллям Ані Лорак та Мурата із захопленням.

15 серпня 2009 року відома співачка Ані Лорак одружилася з тоді ще 30-річним турецьким бізнесменом Муратом Налчаджіоглом. Церемонія розпису відбулася у Центральному РАГСі столиці України. Через тиждень опісля вони полетіли на батьківщину Мурата на Анталійське узбережжя, де і збиралися відсвяткувати саме весілля.

Світлина з весілля Ані Лора та Мурата
Світлина з весілля Ані Лора та Мурата

У день розпису особливих святкувань не було, тому що головна насичена та красива програма мала відбутися 22 і 23 серпня, аби на День Незалежності повернутися Україну. Відпочивало тоді подружжя у готелі, що належить батькові підприємця.

Весільна сукня Ані Лорак зі святкування
Весільна сукня Ані Лорак зі святкування

Познайомилась пара в Анталії 2003-го року. Через рік Мурат переїхав до коханої в Україну, а ще через два — зробив пропозицію. 2011 року в пари народилася донька Софія.

Тоді багато колег артистки не розуміли такого вибору чоловіка та зазначали, що фінансової підтримки від нього не буде такої, як треба. На що Ані Лорак лише відповідала, що любить його.

Також попри те, що Мурат за віросповіданням — мусульманин, він дозволив похрестити їхню дитину Софію.

Колишнє подружжя з донькою тоді і зараз
Колишнє подружжя з донькою тоді і зараз

Постійні сварки та розлучення

Ані Лорак ще в перші роки подружнього життя з Муратом зазначала, що вони часто сварилися, а вона іноді навіть сильно ображалася на нього. Проте, співачка все одно докладала максимум зусиль, аби зберегти шлюб, що й так розвалювався.

Подружжя офіційно розлучилося 31 серпня 2019-го року.

Ні Ані Лорак, ні її колишній чоловік Мурат Налчаджіоглу не давали тоді жодних коментарів. Однак, брат співачки Ігор Куєк поділився трохи інсайдерською інформацією, що на момент офіційного судового процесу переживання виконавиці трохи зменшилися.

Причиною розлучення стала відстань, адже Мурат має бізнес в Україні, а співачка працювала на той час на ринку сусідньої країни.

Опіка над донькою Софією перейшла матері, проте, батько все одно активно виховував дитину та проводив з нею багато часу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини