Новий Холостяк: мер Києва Віталій Кличко показав, як виглядає його затишна квартира (ФОТО)

Віталій Кличко наразі офіційний Холостяк після розриву зі своєю дружиною, з якою вони прожили разом 25 років. Однак, затишок не покинув його дім, чим він і похизувався перед фанатами.

Віталій Кличко розлучився зі своєю дружиною Наталією, з якою вони пробули разом чверть століття. Раніше чутки про це мер Києва постійно спростовував, однак життя в різних країнах протягом довгого проміжку часу дало про себе знати.

Проте, попри це, квартира Віталія Кличка наповнена затишком й досі. Цим відомий боксер похизувався нещодавно, показавши фотографії своєї розкішної квартири.

Чемпіон світу в надважкій вазі проживає у триповерховій квартирі. Вона знаходиться у відновленій мансарді, що поруч біля столичної Опери. Раніше у квартирі мешкала вся родина мера Києва і місця цілком вистачало всім. Тепер до батька в гості навідуються лише троє його дітей, які проживають у різних країнах за кордоном.

Про сам будинок та як його реконструювали

Раніше Віталій Кличко проживав на Харківському масиві, що доволі далеко від центру столиці, де й відбувалася його головна діяльність. Тоді він почав шукати житло ближче до центра міста, коли друг показав йому фото цього будинку, який не можна було впізнати.

Квартира Віталія Кличка до влучання бомби
Квартира Віталія Кличка до влучання бомби

1941-го року, під час Другої світової, у цей будинок у столиці України влучила бомба, яка вщент зруйнувала будівлю.

Тоді відомому боксерові запропонували взятися за реставрацію будівлі, за що дозволили надбудувати йому мансарду. Він погодився.

Реконструкція тривала майже рік, при цьому будівля зберегла свій історичний вигляд.

Як наразі виглядає квартира мера Києва
Як наразі виглядає квартира мера Києва

Як виглядає квартира мера Києва?

У вітальні сім’я облаштувала кінотеатр, де вони разом часто дивилися кіно.

Вітальня мера Києва
Вітальня мера Києва

За цією кімнатою йде зал, де розташований величезний стіл з 8-ма стільцями. Як розповідає Кличко, за ним сиділо багато зірок. Також у кімнаті є камін, який додає особливого затишку.

Кабінет боксера розташований на верхньому поверсі. Кімната повністю оздоблена подарунками та сувенірами: боксерський пояс, пам’ятна величезна боксерська рукавиця, ікона тощо.

Фото з квартири Віталія Кличка
Фото з квартири Віталія Кличка

Кухня у квартирі мера доволі звичайна. Єдине, що помітно одразу — це баночки з вітамінами на мікрохвильовці.

“Із техніки на кухні товаришую з холодильником!”, – жартує Віталій.

Кухня та другий поверх квартири Віталія Кличка
Кухня та другий поверх квартири Віталія Кличка

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини