Тіна Кароль, Ані Лорак, Настя Каменських показали свої неймовірні ноги: у кого стрункіші

Зірки українського шоубізнесу полюбляють вражати своєю зовнішністю фанатів. Але найцікавіше, що вони не можуть не показати свої принади. Наприклад, красиві ноги.

Українські зірки вміють вражати своєю красою та стилем, а їхні образи ще довго прикрашають сторінки різних журналів та видань, адже знаменитості чудово знають, що є їхньою сильною стороною та як слід встати перед об’єктивами фотокамер, аби вийти на світлині, як слід, та показати свою сильну сторону.

Однак, часто українські зірки полюбляють похизуватися не тільки своїм привабливим обличчям чи стильно підібраним образом, а й власною фігурою. Стрункою, вишуканою, немов осиною, талією та довгими ногами може похвалитися не кожна із зірок українського шоубізнесу. Але Тіна Кароль, Ані Лорак, Оля Полякова та Настя Каменських точно зможуть вразити вас своїми довгими та стрункими ногами.

Тіна Кароль

Співачку називають однією із найкрасивіших жінок українського шоубізнесу. А й не дивно, адже її фірмові образи та вишукана червона помада точно запам’яталися багатьом.

Проте, це не єдине, чим вона може похвалитися. Розкішна фігура Тіни Кароль просто вражає. А її стрункі та довгі ноги одразу привертають увагу шанувальників. Зокрема, світлиною, де це яскраво помітно, є фото Тіни в білій сукні та черевичках цього ж кольору. Ним виконавиця поділилася на своїй сторінці перед публікацію альбому “Красиво”. А світлина дійсно вийшла красивою.

Тіна Кароль хизується своїми ногами
Тіна Кароль хизується своїми ногами

Ані Лорак

Ані Лорак уміє вразити своїм образом на сцені. А розкішна фігура лише допомагає їй у цьому. Наприклад, одна зі світлин, яку виконавиця опублікувала після святкування свого Дня народження, є тому доказом. На фотографії співачка зачарувала шанувальників вишуканою сукнею-халатом та стрункими ногами.

Ані Лорак на красивій світлині
Ані Лорак на красивій світлині

Оля Полякова

Співачка відома не тільки сильним та потужним голосом і впізнаваним кокошником, а й своєю розкішною фігурою, якою любить похизуватися на інстаграм-сторінці. Часто в профілі Олі Полякової можна побачити красиві світлини з відпочинку, де зірка показує свою красу. Наприклад, вона опублікувала фото в купальнику, де добре видно не тільки кубики преса Полякової, а й стрункі та підтягнуті ноги.

Або інша фотографія виконавиці з відпочинку на Маямі, де вона похизувалась не тільки білим купальником, а й своїми довгими та стрункими ногами.

Оля Полякова часто показує свою фігуру
Оля Полякова часто показує свою фігуру

Настя Каменських

Гарну фігуру співачки бачили всі, адже вона активно слідкує за своїм способом життя та завжди намагається виглядати якнайкраще. Так було й цього разу, коли вона разом із Вєркою Сердючкою у “Новорічній масці” привітала шанувальників з Новим роком.

Тоді Настя Каменських постала в цікавій сміливій сукні чорного кольору, яка гарно підкреслила стрункі та довгі ноги виконавиці.

Образ Насті Каменських для новорічного привіання
Образ Насті Каменських для новорічного привітання

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини