Музей з легендарними речами від гурту “Антитіла”: напої від Еда Ширана, трофеї та костюми, про які забули

Нещодавно у Львові відомий український гурт "Антитіла" відкрили власний музей, експонати для якого вони збирали протягом усіх 14 років існування. Що в ньому можна побачити та до коли треба встигнути?

Відомий український гурт “Антитіла” святкуватиме свої 14 років з моменту існування. З нагоди цього вони вирішили відкрити власний музей у Львові, який буде приймати гостей лише 2 тижні. У ньому можна побачити безліч цікавих експонатів від початку їхньої творчої діяльності до останніх трофеїв, які учасники змогли зібрати на фронті.

Музей розташований на території львівського клубу !Festrepublic, а буде відкритим від 12-го по 25 грудня. “Антитіла” спільно зібрали та привезли всі експонати, які є важливими для гурту: від перших костюмів, вигляд яких ви вже могли й забути, до ексклюзивного віскі, яке їм подарував співак Ед Ширан після колаборації.

Гурт "Антитіла" відкрили власний музей у Львові
Гурт “Антитіла” відкрили власний музей у Львові

Музей закриється доволі скоро — 25 грудня, коли гурт виступить зі своїм концертом у Львові.

На що варто подивитися у цьому музеї?

У музеї, як зазначає гурт на своїй інстаграм-сторінці, зібрано декілька сотень експонатів, що були зібрані протягом усього творчого шляху “Антитіл”, тому подивитися є на що.

Одні з експонатів у музеї "Антитіл"
Одні з експонатів у музеї “Антитіл”

На цій території розташовані вбрання та реквізит групи для перших кліпів, техніка, на яку знімали кліпи на початку кар’єри, перші мікрофони соліста Тополі, почасні відзнаки, творчі роботи, навіть ракети та їхні уламки, що сипалися на голову учасників “Антитіл”, поки вони несли службу в 130 батальйоні ТрО на Харківщині, і пропагандистські газети з тимчасово окупованих територій України.

Костюми гурту з перших кліпів
Костюми гурту з перших кліпів

Учасники “Антитіл” розповідають, що в них є гарна традиція зберігати всі речі зі своїх гастролей, турів, знімання та з фронту, адже займаються волонтерською діяльністю вони аж з 2014 року.

“За ці роки ми назбирали не багато, не мало – декілька сотень експонатів. Серед них ви можете помітити пісок з вільної Херсонської області, що ми ще раніше, випадково взяли з собою зі знімання кліпу в Олешківській пустелі. Ми працювали над музеєм 14 років, а встановлювали його 2 доби, щоб усі охочі могли побачити трохи залаштунків нашої кар’єри”, – коментують учасники гурту.

Експонати з фронту та тимчасово окупованих територій
Експонати з фронту та тимчасово окупованих територій

Відвідування музею безкоштовне, але ви можете придбати якийсь експонат, кошти з якого підуть у доброчинний фонд гурту для волонтерських проєктів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини