47-річний Олексій Арестович показав, як змінився за 30 років: “В молодості схожий на свою дружину”

Олексій Арестович здобув чималу популярність серед українців. Цікаво, як виглядав у цей знаменитий чоловік у молодості? Дізнайтеся про це у матеріалі.

За короткий термін Олексій Арестович став справжньою українською суперзіркою, чиїм голосом заслуховувалися найвидатніші зірки. Оля Полякова, наприклад, взагалі публічно зізнавалася у почуттях цьому харизматичному чоловікові.

У народну творчість він увійшов за фразою “2-3 тижні”, а його чималий досвід у різних сферах життя і досі плутає користувачів мережі: хто ж цей Олексій? Розвідник? Актор? Політик чи тіньовий гравець якогось таємного уряду?

В Арестовича і дійсно є свій власний погляд на кожну тему, але його прихильників, а особливо прихильниць цікавить не лише професійний розвиток знаменитості, а його особисте життя. У нього він час від часу привідкриває завісу таємничості. Нещодавно, наприклад, показав, як виглядав у молодості. Світлина зібрала чимало “лайків” у мережі та продемонструвала, скільки насправді фанатів у зірки.

Коментатори не забарилися з компліментами, написавши:

  • “Я бачу красивого хлопця, який став красивим чоловіком. І до речі зараз погляд добріший”
  • “Як на мене, погляд став хитрішим. А взагалі цікаво, що цей хлопець через 30 років заспокоюватиме цілу країну, якщо не півсвіту, під час війни. Життя!”
  • “Як що людина народилась з харизмою, то це видно з малку і до останку!”
  • “У молодості схожий на свою дружину”

Дійсно, спільні риси з нинішньою дружиною прихильники Арестовича давно підмітили. Обраницю зірки звати Анастасія, з нею у шлюбі він з 2015-го року.

47-річний Олексій Арестович показав, як змінився за 30 років

Нагадаємо, що Олексій був одружений ще до стосунків зі своєю половинкою. Є інформація, що від колишніх коханих він має дітей.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини