Величезний букет і власний портрет на стіні: переможниця Холостяка-12 Лозовицька показала, де живе у Польщі

Учасниця та переможниця крайнього сезону популярного реаліті "Холостяк-12" показала, де живе у Варшаві. Катерина Лозовицька також зізналась, скільки платить за житло у Польщі

Українська фотомодель і блогерка Катерина Лозовицька здобула особливу популярність в Україні завдяки участі в реаліті-шоу про кохання “Холостяк”. Між дівчиною та головним героєм крайнього сезону телепроєкту одразу виник особливий зв’язок, а у фіналі перемогу здобула саме Катерина Лозовицька.

Втім, побудувати міцні та тривалі стосунки після завершення проєкту в пари не вийшло. Тепер Катерина Лозовицька та Алекс Топольський прямують кожен своєю дорогою. Зокрема, чоловік мешкає за кордоном, так само як і його колишня дівчина.

Катерина Лозовицька сьогодні живе за кордоном
Катерина Лозовицька сьогодні живе за кордоном

Відносно нещодавно знаменитість поділилась зі своїми шанувальниками, що вона переїжджає за кордон. Покинути рідну країну довелось у зв’язку з роботою у Польщі. Катерина Лозовицька зізналась, що не зможе постійно їздити “туди-сюди”, тому прийняла рішення залишатись у країні, в якій працює.

На деякий час знаменитість зникла з радарів, а тепер пояснила, навіщо – виявляється Катерина Лозовицька шукала квартиру у Польщі. Дівчина зізналась, що їй вдалось відшукати комфортну оселю за доволі прийнятну ціну. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Лозовицька показала, як виглядають її апартаменти.

Судячи з кадрів, які переможниця Холостяка-12 опублікувала у своєму блозі, Катерина Лозовицька живе у просторій квартирі. До слова, на стіні у вітальні дівчини висить портрет з її зображенням, а у спальні стоїть шикарний букет червоних троянд.

Де живе Катерина Лозовицька з Холостяка-12 у Польщі
Де живе Катерина Лозовицька з Холостяка-12 у Польщі

Не стала дівчина приховувати й той факт, скільки платить за квартиру та як їй взагалі вдалось відшукати у Польщі оселю. Катерина Лозовицька зізналась, що знайшла апартаменти завдяки Telegram-каналам, а оформлювати угоду їй допомагали рієлтори, які беруть комісію близько 60-100% від вартості.

З документів потрібен паспорт. Також мене попросили показати виписки з рахунків. Перевагу віддають тим, хто підпише договір мінімум на рік

– прокоментувала Катерина Лозовицька.

Дівчина зізналась, що платить тисячу доларів на місяць за квартиру у Варшаві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини