“Не любить публічність”: Ірина Горова показала сина від Потапа, який обігнав її у зрості (ФОТО)

Ірина Горова полюбляє розповідати про себе в Мережі, але її син не такий публічний, як її мама. Однак, жінка все ж змогла показати свого сина.

Ірина Горова славиться не лише тим, що вона була дружиною репера та продюсера Потапа. Жінка є надзвичайно успішною продюсеркою, яка займається вихованням спільного з чоловіком сина і власним розвитком. Не забуває зірка й про соціальні мережі. Ірина часто спілкується зі своїми прихильниками і нещодавно редакції сайту Добрі новини вдалося “спіймати” фото 14-річного сина Андрія, якого не часто можна побачити в Мережі.

Все почалося з того, що Ірина вирішила поспілкуватися з прихильниками у вже відомому нам форматі “питання-відповідь”. Зіркам задають питання, або пишуть свою думку, а вони чесно на неї відповідають. Цього разу Горова попросила своїх прихильників написати, чого їм не вистачає в її блозі, щоб бути ближче зі своїми прихильниками.

“Не вистачає сім’ї, Андрій вже такий дорослий, хочеться більше про ваших дітей”, – пише один з прихильників.

Ірина Горова показала спільного з Потапом сина
Ірина Горова показала спільного з Потапом сина

Зіркова мама прикріпила фото зі своїм сином та розповіла, що Андрій не дуже любить всю цю публічність і вона поважає його вибір. Однак, після такого прохання Ірина запевнила, що спробує вмовити сина на хоча б невеличке інтерв’ю. На фото можна побачити, що хлопець став значно вищим за свою маму і вже не виглядає як маленький хлопчик. Андрій стає справжнім чоловіком.

Питання з сім’єю було закритим, після цього жінку попросили побільше показувати про те, як саме вона підтримує свою молодість, красу, як та чим харчується, чи займається спортом і які має корисні звички.

Ірина Горова розкрила секрети молодості
Ірина Горова розкрила секрети молодості

Ірина зізналася, що для неї їжа – це лише про задоволення і вона не хоче і не буде себе в чомусь обмежувати. Звісно, все має бути з розумом, але вона не сидить на жахливих дієтах і не морить себе голодом. Також Горова додала, що її близьке оточення вкурсі того, що вона може бути дуже зла, якщо не поїсть вчасно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини