У червоному бікіні в лазурному морі: наречена екс-чоловіка Ані Лорак Налчаджиоглу показала фото з відпочинку

Колишній чоловік скандально відомої артистки Ані Лорак відвіз свою наречену на відпочинок у Домініканську Республіку. Зіркова пара показала фото неймовірного Карибського моря

Турецький бізнесмен і колишній чоловік скандально відомої співачки Ані Лорак сьогодні будує стосунки з українкою Лілією Реус. Закохана пара не соромиться ділитись із шанувальниками подробицями свого особистого життя й доволі часто тішить фанатів романтичною ідилією. Нещодавно знаменитості вирушили відпочивати у Домініканську Республіку. Лілія Реус на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм показала фотографії з побережжя Карибського моря.

На опублікованих кадрах зіркова кохана позує в обіймах свого обранця. Мурат Налчаджиоглу зі своєю нареченою виглядають цілком щасливими й задоволеними відпочинком. До слова, на опублікованих фотографіях можна побачити ідеальну фігуру Лілії Реус – вона позує в стильному бікіні, яке підкреслює всі переваги її фігури.

Наречена Мурата Налчаджиоглу показала фото з відпочинку
Наречена Мурата Налчаджиоглу показала фото з відпочинку
Мурат Налчаджиоглу та його наречена поїхали на відпочинок
Мурат Налчаджиоглу та його наречена поїхали на відпочинок

На відпочинок із собою Лілія Реус прихопила не один комплект для купання. Зіркова наречена також похизувалась сонячним кадром зі своїм коханим в іншому бікіні – червоного кольору. На цьому кадрі також можна помітити, що Мурат Налчаджиоглу та його обраниця встигли добряче позасмагати.

Наречена ексчоловіка Ані Лорак похизувалась відпочинком на березі моря
Наречена ексчоловіка Ані Лорак похизувалась відпочинком на березі моря

Попри красиву картинку й усміхнені обличчя, підписники у коментарях вирішили нагадати зіркові парі, що такі фотографії дехто може вважати недоречними. Користувачі мереж наголосили, що милі кадри з відпочинку краще притримати в сімейному архіві.

Нагадаємо, що турецький бізнесмен десять років перебував у шлюбі зі своєю колишньою дружиною Ані Лорак. Після розлучення знаменитості продовжують виховувати разом спільну доньку, а зірковий батько часто зустрічається з Софією Муратівною та разом із дитиною подорожує всім світом. До слова, у нареченої турка також є донька від попереднього шлюбу. Дівчатка вже навіть встигли подружитись.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини