Українська Моніка Белуччі: Даша Астаф’єва кардинально змінила образ і стала схожою на відому діву

Відома українська співачка Даша Астаф'єва опублікувала нові фото та відео, де її можна побачити в нереальному ніжному образі. Зірка нагадала Моніку Белуччі.

Українська співачка Даша Астаф’єва давно знаходиться на перших місцях серед найбажаніших жінок України. Дівчина не проти показати переваги своєї фігури і в неї завжди гарно виходить вразити публіку новим іміджем або вишуканим вбранням. Крім цього, співачка активно займається благодійною діяльністю, чим показує дуже хороший приклад для своїх прихильників.

Днями, зірка опублікувала нове відео, на якому показала себе у новому образі. Можна побачити, як дівчина позує перед камерами в чорному суцільному боді, яке має приспущений силует в області грудей. На відео Астаф’єра елегантно рухається під звуки класичної музики. Образ був доповнений зібраним волоссям та мінімальним макіяжем, який не обтяжує її обличчя непотрібними тінями чи яскравою помадою.

Шанувальники Астаф’євої засипали її компліментами і один з них сказав, що співачка дуже схожа на Моніку Белуччі. Якщо придивитися, то й справді можна помітити схожі риси обличчя та поведінку в кадрі.

  • “Наша Моніка Беллуччі”,
  • “Якби ніжність і жіночність мали форму жінки, то це вона…”,
  • “Війна вас змінила. Змивши косметику і одягнувши спортивний одяг – ви стали прекрасною! Красивою, щирою, розумною і головне  – справжньою! Захоплююся”.
Даша Астаф'єва стала копією Моніки Белуччі
Даша Астаф’єва стала копією Моніки Белуччі

Перед цим зірка опублікувала ще один пост, але вже з фотографіями, де написала одну зі своїх найклюбленіших фраз, прочитаних у книзі. На думку актора, щасливі люди чимось нагадують хворих людей, до яких потрібно дуже обережно ставитись. Під серією знімків прихильники також не стали скупитися на слова:

  • “Завжди захоплювався твоїм талантом та красою, Даша, а тепер ще й патріотизмом та любов’ю до Батьківщини. Ніколи не забуду, як у найскладніші дні ти перечистила своїми руками центнери картоплі та рятувала бабусь на вулицях Києва”,
  • “Ви – це жінка у всьому її можливому проявленні. Неможливо осягнути, тільки відчувати. Справжність у всьому. Дякую, що надихаєте”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини