Почесна відзнака для справжнього патріота: відомий продюсер Ігор Кондратюк отримав нагороду у знак подяки

Український шоумен Ігор Кондратюк у своїх соціальних мережах опублікував фото відзнаки, яку йому почесно вручив генерал-майор ЗСУ. Це подяка українському продюсерові за його допомогу територіальній обороні.

Популярний телеведучий похизувався, що його нагородили почесним орденом “Щит ТРО” за допомогу українській армії. Нагороду Ігорю Кондратюку особисто вручив Командувач Сил територіальної оборони Ігор Танцюра.

Цю подію Ігор Кондратюк прокоментував так:

“І надалі разом докладаємо максимум зусиль задля наближення нашої перемоги над військом країни-агресора”.

Зазначимо, що зірковий продюсер вступив до Сил тероборони в селі на Житомирщині. Відомий телеведучий також поділився тим, що цей рік запам’ятається йому чергуваннями на службі та виготовленням “коктейлів Молотова”.

Шоумен також повідомив, що він разом із синами належить до четвертої мобілізаційної хвилі. Данило та Сергій зараз перебувають у столиці України, де зовсім не ховаються від служби. Як тільки отримають повістку – підуть захищати власну країну, якщо в цьому буде необхідність. Нині вони не служать в армії, бо мають певні проблеми зі здоров’ям.

Що Ігор Кондратюк говорив про зірок, які не підтримали Україну після 24 лютого?

Від повномасштабного вторгнення країни-агресора в Україну шоумен також активно служить не тільки в Силах територіальної оборони, а й на інформаційному фронті. Ще до 24 лютого Ігор Кондратюк висловлювався про те, що треба накласти санкції на артистів, які є прибічниками путінського режиму.

Також телеведучий розповів, які, на його думку, росіяни можуть отримати візи в нашу країну. Український продюсер є прибічником тої думки, що ті, хто виступають за підтримку України, мають доводити це й на ділі, а не лише на словах.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини