Бог любить трійцю: третя дружина Арестовича у сірих туфлях-човниках і невагомій сукні дала своє перше інтерв’ю

Анастасія поспілкувалась з журналісткою журналу ELLE та розповіла про свої перші дні війни, про маленького сина та свою справу, якою займається не перший рік.

Анастасія народилась 14 квітня 1987 року в Києві, здобула вищу освіту в сфері управління проєктами. Деколи займається вокалом та впевнена, що в неї добре виходить. Багато розповіла про війну та перші враження її сина.

“За два тижні до війни я відчувала, що щось не так, насувається щось погане. Ми з чоловіком провели бесіду, обговорили всі подальші дії і домовилися, що точно залишаємося в Києві”, – розповідає Анастасія.

Перші години після початку вибухів вона не спала, не могла знайти собіі місця і сил, щоб без страху заснути назад. в зв’язку з цими подіями, чоловіка викликали в офіс, а вони з сином залишилися вдома. Маленький син Сашко, на щастя, проспав весь початок, а пізніше мама розповіла йому про те, що трапилося.

“Пам’ятаю, як після першого почутого ним вибуху він сказав мені, що взагалі не злякався. Я була дуже горда за сина”, – гордо каже пані Арестович.

На питання, як реагує сина на війну, вона сказала:

“Він ще занадто маленький для того, щоб за цим слідкувати, але він знає, що відбувається, чому не ходить до садочка, чому тата часто немає вдома і чим він займається зараз. На свій вік він дуже розумна та кмітлива дитина.”

Також Анастасія розповіла про свої плани щодо професійної діяльності. Вона займається допомогою людям в саморозвитку та пошуку власного “Я”. До її організації долучилось багато людей з Києва і з різних країн світу – США, Італія, Литва та інші.

“Декілька років тому виникла ідея створити таку комуну, де кожному новому учаснику буде зручно та комфортно знаходитись серед однодумців. Спочатку ми працювали в закритому форматі, але з початком війни почали публічну діяльність, це принесло свої плоди”, – поділилась Анастасія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини