У Арестовича є онуки? Радник офісу Президента розповів про свою 18-річну доньку та попросив її про дещо

Олексій Арестович розповів про свою першу доньку від першого шлюбу та завуальовано звернувся до неї з проханням про онуків. Як це було, читайте далі.

Олексій Арестович відвідав чергове інтерв’ю. На цей раз політик завітав до Марічки Добренко, відео вийшло на її YouYube каналі “У ліжку”.

Одним із запитань до Олесія було питання про дітей, чи хоче він ще поповнення.

“Ні, тепер я чекаю тільки на онуків. Якось під час чергового лазання з дітьми по гірках, батутах і тд, я зловив себе на думці, що роблю ще вже цілих 18 років. Старшій доньці 18, тому я почекаю онуків”, – каже Арестович.

Арестович на інтерв'ю
Арестович на інтерв’ю

Окрім цього, Арестович говорив про пікантні подробиці свого життя під час інтерв’ю з Марічкою.

Ви у ліжку вдома буваєте 2-3 години?

Так, я додому потрапляю дуже пізно, але просинають дуже рано. Взагалі, я люблю довго спати, але зараз не виходить.

У особистому житті у вас як?

Все просто, дружина домінує, а я – підкаблучник. Це найкраща позиція для чоловіка. Спочатку мама краще знає, а потім дружина. Все добре.

За які висловлювання ви шкодуєте?

Єдине – за Могилянку. Ввійшов в роль, включив в собі критика і говорив, говорив, говорив…А потім подивився на це і зрозумів, що це було занадто.

Олексій Арестович розповів про стосунки з президентом
Олексій Арестович розповів про стосунки з президентом

Як президент відреагував на вашу заяву про президентство?

Ніяк не відреагував. Я зустрів його через 2 дні після цього, я виступав, а він побачив мене і привітно помахав мені. Взагалі, така заява при діючому президентові – на межі фолу, але він дуже впевнений в собі, тому все добре. Я з ним спілкувався, він мені подобається як людина, бачив його разів 15 всього, але на початку війни я бачив його безперервно, тому що становище було дуже важке, ми не знали, чи будемо живі, тому обговорювали без кінця план дій.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини