Володимир Зеленський в серіалі “Слуга народу” і зараз: порівняння двох президентських строків

Перед тим, як іти на реальний президентський строк у 2019-у році, Володимир Зеленський став президентом у серіалі "Слуга народу". Як відрізняється та що спільного в цих двох президентствах?

Володимир Зеленський став шостим президентом України у 2019 році. Тоді після запеклої боротьби за цю посаду в результаті виборів колишній комік та чинний голова держави отримав 73,22% голосів виборців у другому турі.

Однак, перед цим Володимир Олександрович встиг спробувати себе в ролі президента. Утім, це було не насправді, а в серіалі “Слуга народу”, де він зіграв героя, якого народ обрав очолювати країну.

Зеленський на початку свого реального президенства
Зеленський на початку свого реального президенства

В одному зі своїх інтерв’ю Володимир Зеленський порівняв два своїх президентських терміни: реальний і серіальний.

Як це бути та грати президента?

Володимир Зеленський в інтерв’ю розповів, що бути реальним президентом та грати серіального насправді дуже схоже, проте труднощів, які неодмінно настають під час нетелевізійного терміну, значно більше, ніж під час одного сезону телевізійного шоу.

“Правда, складнощів більше. Вони катастрофічніші. Перепрошую, ці проблеми виникають, як прищі на юнакові, якому 18 років. Ви не розумієте, звідки вони прийшли та коли”, – зізнався президент України.

До початку повномасштабного вторгнення Володимир Зеленський зазначав, що найбільшими труднощами для нього були коронавірус та розміщення українців, яких евакуювали з Китаю, у готелі “Нові Санжари”, проти чого відбувалися масові виступи місцевих. Звісно, наразі складнощі зовсім інші, проте й таке було.

Володимир Зеленський на початку повнмомасштаного вторгнення
Володимир Зеленський на початку повномасштаного вторгнення

Жарт про швидку розправу

На нагадування про слова серіального президента Голобородька, якого зіграв Володимир Зеленський, щодо того, що олігархів треба “розстріляти чи повісити”, Зеленський відповів, що в демократичному суспільстві це не допустимо. Та додав:

“Іноді дійсно про це задумуєшся. Здогадуєтесь чому? Бо так було б значно швидше та легше. Набагато”.

Проте, потім прессекретар очільника держави зазначила, що це жарт. А Володимир Зеленський це лише підтвердив.

“Жартую, звісно”, – сказав президент в інтерв’ю після незручної ситуації.

Володимир Зеленський зберіг любов до жартів усе одно
Володимир Зеленський зберіг любов до жартів усе одно

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини