Ані Лорак втекла з власного концерту, аби не відповідати на запитання журналістів: уникає незручної розмови

Скандально відома співачка вирішила втекти з власного концерту, аби уникнути незручних запитань від журналістів та публіки про війну в Україні. Що сталось на останньому виступі Ані Лорак?

На останньому концерті співачці Ані Лорак вдалось зганьбитись декілька разів. Перш за все, своїм виступом знаменитість показала, що зробила остаточний вибір на користь російської сцени. Наразі залишається лише чекати, коли артистку “загризе” совість та вона змінить паспорт, або ж, коли її позбавлять українського громадянства.

Втім, набагато цікавіший не сам концерт у російській столиці, а те, як завершився виступ скандально відомої Ані Лорак. Так, після завершення своєї частини виступу на зніманні новорічного концерту на телеканалі “Жара” знаменитість ледве не втекла зі сцени та уникала журналістів. Схоже, артистці українського походження не хочеться відповідати на провокаційні запитання.

Співачка Ані Лорак зробила свій вибір та повернулась на російську сцену з концертом
Співачка Ані Лорак зробила свій вибір та повернулась на російську сцену з концертом

Виступ Ані Лорак у москві

44-річна мовчунка нещодавно повернулась на російську сцену, зробивши свій остаточний вибір. Так, зірка взяла участь у зніманні новорічного концерту “Жара”, а перед глядачами виконала свою композицію “Лабіринт”. На сцену опальна зірка вийшла у чорному костюмі, яке обтягнуло її форми та з усмішкою на обличчі виступила.

Нагадаємо, що артистка після початку повномасштабного вторгнення в Україну зникла з медіапростору та навіть видалила сторінку в соціальній мережі, аби не стикатись з необхідністю відповідати на запитання про те, що відбувається в її рідній країні. Втім, уникати відповідальності все життя неможливо, тому Ані Лорак повернулась: і на сцену, і в Інтернет.

Після виступу на сцені в російській столиці Ані Лорак ледве не втікла від журналістів
Після виступу на сцені в російській столиці Ані Лорак ледве не втікла від журналістів

Втеча Ані Лорак від журналістів

Так, низка російських ЗМІ повідомила про те, що нещодавно Ані Лорак вперше за довгий час повернулась на сцену з виступами. Крім того, медіа розповіли про те, як пройшов мініконцерт знаменитості та зазначили, що за лаштунками зірка не була такою доброзичливою, як на сцені. У мережі повідомили, що одразу після виступу знаменитість пішла за лаштунки, а там відмовилась розмовляти з представниками медіа.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини