Як виглядає могила Григорія Чапкіса на Байковому кладовищі: хрест, вінок і табличка без пам’ятника (ФОТО)

Григорій Чапкіс помер у віці 91 року від запалення легень. Чоловік боровся з захворюванням, що отримав в результаті ковіду, але перемогти йому не вдалося.

Григорій Чапкіс – відомий хореограф та справедливий суддя проєкту “Танці з зірками” покинув світ у 2021 році.

Чапкіса дуже шанували його знайомі та друзі
Чапкіса дуже шанували його знайомі та друзі

Чоловік був одружений аж чотири рази. Першою його дружиною стала Людмила, яка народила йому доньку Лілію, що проживає в Італії і має там власну балетну школу.

Другою його дружиною стала його учениця Наталія, вона народила Григорію сина, якого вирішили назвати Грег. Пара розійшлась через те, що жінка не хотіла жити у Штатах.

Третьою дружиною стала жінка на ім’я Алла, з якою вони були разом цілих 24 роки, але також розлучилися.

Останньою дружиною стала молода дівчина, що була молодшою від Григорія на 52 роки. Її звати Людмила, вони одружились у 2020 році. Григорій розповідав про неї з теплотою. Він казав, що навіть не думав, що може закохатися у свої 90 років, але це сталося і він цьому дуже радий.

В кінці грудня 2020 року чоловік потрапив до лікарні з запаленням легень. Тест на ковід, який він здавав, був негативним, тому з часом його виписали, але за деякий час він знову потрапив до лікарні, тому що лікарі вважали, що він у тяжкому стані. В лютому його доставили до реанімації, хореограф жалівся на те, що йому важко дихати та ходити. Помер чоловік 13 червня 2021 року.

Пам'ятник ще поки не встигли встановити
Пам’ятник ще поки не встигли встановити

Влад Яма дуже болісно переживав смерть хореографа, оскільи він був для нього наставником та прикладом. Чоловік навчив його відповідально ставитися до танцю, жінок та життя загалом. Хоч Чапкінс не був його вчителем, але після кожної зустрічі Влад Яма дізнавався щось нове і був дуже вдячний за знання, які встиг почерпнкти від Григорія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини