Джамала разом з чоловіком завітала до Байденів у Білий Дім: президент шепотів щось на вухо співачці

Українська співачка Джамала разом з своїм чоловіком завітала в гості у Білий Дім до Джилл та Джо Байденів. Як минула зустріч з президентом Америки - читайте далі.

Українська співачка та переможниця “Євробачення-2016” Джамала в рамках гуманітарної місії за кордоном завітала в гості до Джилл та Джо Байденів прямісінько у Білий Дім. До цього співачка познайомилась з Джулією Робертс, Джорджем та Амаль Клуні, Несі Пілосі і багатьма іншими зірками Голлівуду.

Джамала поділилась своїми враженням від атмосфери, що панує у Білому Домі. За її словами, там все дуже казково та сам Дім наче щойно намальований для якоїсь казки.

“До речі, цього року Різдво у Білому домі проходитиме під гаслом “We The People”, це гасло означає, що головні на нашій планеті – люди”, – розповіла співачка своїм прихильникам.

Для відвідин співачка одягнула костюм від українського бренду Elena Reva надзвичайно гарного голубого кольору, що наближений до небесного з чорними ґудзиками. Доповнила співачка образ кольє на шиї, стильною зачіскою та вечірнім макіяжем. Чоловік Джамали одягнув чорний класичний костюм з метеликом на шиї. Пара виглядала дуже елегантно.

Спільне фото Байденів та Джамали з чоловіком
Спільне фото Байденів та Джамали з чоловіком

Пізніше, Джамала розповіла про подробиці зустрічі. Джо Байден по-особливому тепло прийняв співачку та сказав їй на вухо декілька слів, після яких вона не сумнівається, що перемога України точно буде.

“Після того, як ми поговорили з Президентом, я точно впевнена, що ми переможемо. Я не буду вам говорити всіх подробиць розмови, бо це дуже приватно, але скажу те, що після того, що я почула, я почала сильніше вірити у нашу перемогу. А як Джо почув, що я з Криму, то обійняв мене так сильно, що навіть охорона злякалася”, – поділилася співачка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини