75-річна Ніна Матвієнко розповіла, як в церкві довела до сміху батюшку: “Інколи дулі показую”

Стрес від подій, що відбуваються в Україні після 24 лютого, впливає на всіх по-різному та відкриває у нас різні реакції. Ніна Матвієнко за цей час почала лаятися, за що шкодує та навіть ходила сповідуватися.

75-річна легендарна співачка Ніна Матвієнко зізналася, що після початку повномасштабного вторгнення почала вживати нецензурну лексику для опису окупантів. Навіть дулі їм іноді показує.

Це турбувало виконавицю, тому вона вирішила очиститися від зробленого та пішла в церкву, аби покаятися перед батюшкою. Але вона отримала зовсім іншу реакцію від нього, якої не очікувала.

Як батюшка розсміявся перед Ніною Матвієнко?

Ніна Матвієнко в програмі “Тихий вечір з Оленою Кравець” розповіла, що називає загарбників “п*дло”. Зізнається, що матюкнулася декілька разів і вирішила після такого покаятися.

Ніна Матвієнко в гостях в Олени Кравець (скріншот з програми)
Ніна Матвієнко в гостях в Олени Кравець (скріншот з програми)

Тоді після сповіді батюшка почав сміятися, адже не вірив, що артистка здатна таке казати.

“На окупантів, звісно, кажу “п*длюки, п*дли”. Проте, я каялася – матюкнулася декілька разів, однак, потім пішла на сповідь. Батюшка тоді сильно сміявся, бо не міг повірити, що я маю змогу таке сказати. Але довели ж, хіба ні? Довели! Я їм і казала. Ну, іноді дулі показую”, – розповідає Ніна Матвієнко.

Емоційний стан Матвієнко під час цих місяців

Легендарна співачка Ніна Матвієнко також відверто розповіла про свій емоційний стан після 24 лютого. Як і всім українцям, їй важко було усвідомити нову реальність. Однак, і нині під час перегляду різноманітних відео вона може не стримати емоцій та заплакати.

“Коли лише побачу солдатів з котиками, собаками, то плачу. Вони такі ще діти, правда ж? Прагнуть прикласти до грудей щось тепле. Рідними такими стають, немов мої. Плачу тоді від щастя. Якщо прочитаю інше – “загинув” — дуже сумно, що вони пішли такими молодими, красивими”, – зізнається Ніна Матвієнко.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини